Soru 2 Yilda Turkiye Toplam Kac Milyar Dolar Harcadı?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar düzgün bir kaynak bulamadım..

Dünya ya mesaj vermek için biz suriyelilere 50 milyar tl harcadık siz ne yaptınız dedik ancak..

Merakım şu 2011 den 2016 ya kadar 50 milyar dolar 2 yılda kaç milyar dolar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 milyar doların üstünde harcandı diye düşündüm ama doğru mu?

Reaksiyon puanı
1,766
Merhaba arkadaşlar düzgün bir kaynak bulamadım..

Dünya ya mesaj vermek için biz suriyelilere 50 milyar tl harcadık siz ne yaptınız dedik ancak..

Merakım şu 2011 den 2016 ya kadar 50 milyar dolar 2 yılda kaç milyar dolar?

50 milyar doların üstünde harcandı diye düşündüm ama doğru mu?
Suriyelilere ne kadar harcandığını soruyorsan resmi açıklama olmadıkça bir bilgi edinilemez resmi kaynaklar bile bu parayı hesaplamakta zorluk çeker de muhtemelen bu 50milyar a savaş masraflarını da katmışlardır suriyeye girmek Türkiye için bir zorunluluktu yani suriyeliler ile alakası yok. Bu Mantıktan Gidersem devletin açıklayacağı tutar da tam olarak doğruyu yansıtamaz.

Genel harcamaları sorduysan yıllık gelir ve yıl sonu bütçe fazlası ile hesaplayabilirsin

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Yok, tahmin ve birazda matematik yaptım.
Bana kaynak lazım

Suriyelilere ne kadar harcandığını soruyorsan resmi açıklama olmadıkça bir bilgi edinilemez resmi kaynaklar bile bu parayı hesaplamakta zorluk çeker de muhtemelen bu 50milyar a savaş masraflarını da katmışlardır suriyeye girmek Türkiye için bir zorunluluktu yani suriyeliler ile alakası yok. Bu Mantıktan Gidersem devletin açıklayacağı tutar da tam olarak doğruyu yansıtamaz.

Genel harcamaları sorduysan yıllık gelir ve yıl sonu bütçe fazlası ile hesaplayabilirsin
Bana kaynak lazım

Son düzenleme: