Amello
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 596
Millete şov yapmak için konu açacağına, crea ve zaur un olduğu konuşma başlatabilirdin. 2 hafta ban çakmaları için gerekli bir şey yapmadım ve istediğim gibi konuşurum.Yine her zamanki gibi geç kaldın @Creative. Yukarıda uzun uzun açıkladım olayı, inisiyatif kavramını öğrenmesi gerekiyor bu moderatörün. Bak tekrar ediyorum, "forum kitlesi yağ gibi eriyor" ve sizin buna çözüm bulmanız gerekli. Ceza süreleri veya pasif hale gelmesiyle ilgili çalışma yapmalısınız. Her kural için özel bir puan getirmelisiniz. Ek olarak, konumun neden sabitten kaldırıldığıyla ilgili açıklama yapabilir misin? Yanlış bilgilendirme yok, kronik sorunlu C4 PSU yok, aynı şekilde SSD.
Not: Yöneticiler ve Zaur dışında kimse konuya yorum yapmasın.
Dayı oğlu falan umrumda değil açıkçası. Peki yazdığın saatin kaç olduğuna tekrar baktın mı? İş işten geçti dostum, bazı yandaşlar var, neyse ağzımı bozmak istemiyorum. "Şikayetimi geri çekiyorum" desen bile bunlar kabullenir mi sanıyorsun? Bir kez daha insanlara güvenmemem gerektiğini tecrübe ettim, teşekkürler Zaur 👏👏✅
Not: Yöneticiler ve Zaur dışında kimse konuya yorum yapmasın. Öyle mi? O zaman senin de kafana 2 hafta ban çaksınlar, bakalım böyle konuşabiliyor musun? Ek olarak, anlamadığın ve bilmediğin konulara yorum yapma.