BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Hepsi lazım,uygulamalar.Neden olmaz? Çokta güzel olur. Youtube mecbur kullanıyorum belirteyim de.
Hepsi lazım,uygulamalar.Neden olmaz? Çokta güzel olur. Youtube mecbur kullanıyorum belirteyim de.
Alternatifleri var. Ben Google'ın beni ve verilerimi sömürmesine izin vermem şahsen.Hepsi lazım,uygulamalar.
yani evet burda haklı olabilirsin biraz sömürüyo böyle yeni bir servis yapsalar googleye benzeyen ama google gibi verileri veya arama ve konum gibi verileri paylaşmayan güzel bir servis yapsalar ne güzel olurduAlternatifleri var. Ben Google'ın beni ve verilerimi sömürmesine izin vermem şahsen.
Alternatifleri var. Açık Kaynak, özgür yazılım kavramlarını anlamak önemli. Kullanana lafım yok tabii. Çevremde çok özgür yazılım kullanan da yok. ?Bir çok Google servisine ihtiyacın olmuyor mu? Vallahi helal olsun
Neye alternatifleri var ? YouTube yerine İzlesene gibi ölü siteler mi?Alternatifleri var. Açık Kaynak, özgür yazılım kavramlarını anlamak önemli. Kullanana lafım yok tabii. Çevremde çok özgür yazılım kullanan da yok. ?
hocam alternatifleri ne oluyo orasını pek bilmiyomda söylerseniz sevinirimAlternatifleri var. Açık Kaynak, özgür yazılım kavramlarını anlamak önemli. Kullanana lafım yok tabii. Çevremde çok özgür yazılım kullanan da yok. ?
Neye alternatifleri var ? YouTube yerine İzlesene gibi ölü siteler mi?
Bu arada Youtube mecbur kullanıyorum belirtmiş olayım.