- Konuyu başlatan
abii benii kurtarırsan sen kurtarırsın anca
dosyaları ayarlayıp hemen dönüyorum abi sana
Yok canım , konuda daha uzman arkadaşlarda var merak etme.. bende yapamazsam yapan çıkar
abii benii kurtarırsan sen kurtarırsın anca
dosyaları ayarlayıp hemen dönüyorum abi sana
öncelikle merhaba. ben yeni üye oldum. hatta bugün aldım teli. lgnin resmi sitesinden pc suiti yükledim. güncelleme de yaptı. ama telefon 1 saati geçti halen güncelleme yapıyor diyor. ilk kez güncelleme yaptığım içi normal midir bilmiyorum. o yüzden size sormak istedim arkadaşlar. ilginiz için şimdiden teşekkürler...
cm7 sayfasını kapatıyorlar artık. yavaştan cm9'a geçiyoruz biz de
Bu verdiğin hangi versiyondur nedir ?
anladım canım, hangi versiyonu diye merak ettim.. çünkü sırasını epey bi karıştırdım
2.3.4 üzerine 2.3.7 oluyormu?yardımcı olun lütfen bana ​:-(
Öncelikleşu dosyayı indirin: PATCHED_LGP970AT-00-V20n-262-XXX-DEC-31-2011%2B0_AP.7z ve bilgisayarda C 'nin içinde herhangi bir yere çıkartın.
2. Şunu indirin: SmartFlashTool_External.rar ve yine C nin içinde herhangi bir yere çıkartın.
3. Şunu indirin: Superuser.zip ve telefonunuzun SDCARD 'ının kök dizinine kopyalayın. (Zip den çıkartmayın.) (Kök dizin: sdcard'ın içine girdiğiniz ilk bölüm. yani bir klasör'e girmeden önceki alan.)
4. LG Optimus Black'i kapatın.
5. Ses arttırma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu takın.
6. Kurtarma moduna gireceksiniz ve ekranda şu yazıyı göreceksiniz: S/W upgrade please wait while upgrading
7. Şu dosyayı çalıştırın: B_SmartFlashTool_Extern.exe
8. Seçin ROM copy D/L bookmark
9. Seçin CP file: [PATCHED]V20N.bin
10. Seçin AP file: V20N.fls
11. Start'a basın
Biraz bilgisayarın başında durmayın gidin bir yerlerde çay içinİşlemin hata vermemesi için hiç bilgisayara dokunmayın, işlem yapmayın.
12. Başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra;
telefon yeniden başlayacak.
13. CWM'den tüm dataları wipe edin. / yada factory reset
14. daha sonra kök dizinde bulunan Superuser.zip i install zip from sdcard seçeneğinden seçerek üzerine flash edin.
15. Reboot system now 'a basarak yeniden başlatın
keşke 2.2.2 dönebilsem dönemiyorumki işte yapamıyorum her denediğimde telefonu bi açıyorum yine 2.3.4 te cihazv20a/b/n lerin rootlanması biraz çetrefilli olduğu için 2.2.2 (v10c) ye dönüp oradan root yaparak üzerine zeus yüklemek daha kolay ve güvenilir bir seçenek gibi geliyor bana.
dostum şimdi telefonu 2.2.2 v10a yaptım zeus rom yüklemek istiyorum telefona,şimdi rootlumu oldu telefonum?turkcelin saçma şeyleri gitti tertemiz oldu cihazım,şimdi ne yapmalıyım zeus rom için?bu arada detaylı anlatımın için çok teşekkür ederimv20a/b/n lerin rootlanması biraz çetrefilli olduğu için 2.2.2 (v10c) ye dönüp oradan root yaparak üzerine zeus yüklemek daha kolay ve güvenilir bir seçenek gibi geliyor bana.
genel olarak cm7 nin sorunlu olduğunu arkadaşlar belirtmişlerdi,2 gündür nova kullanıyorum hakikaten hem stabil hemde hızlı,ve ice cream çıkana kadarda bu romdan şaşmam heraldeArkadaşlar CM7'nin son versiyonlarında wifi'ye bağlanamıyorum. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Tmm düzeldi fakat v10b romunu yükleyemiyorum.Denilen herşeyi uyguladım fakat olmuyor telefon lg yazısından sonra açılmıyor.
Yardım lütfen.
rom yukluyorum telefona kafayı sıyırmak uzereyim team dan samsung i9003 için team uzerinden yardım edecek olan varmı? 05335938758 çaldırın ben ararım teşekkurler