Merhabalar ben bu hafta iPad almayı düşünüyorum. Teknosa MediaMarkt Vatan gürgençler bu magazalardan ürün alabilirmiyim 18 yaşından küçüğüm bazı yerde okudum izin vermiyorlar bazıları diyor bişi olmaz bu konuda bilgisi olan varmı (17 yaşındayım)
Tamam sagolunAlırsın sorun çıkmaz. Öyle her yazılana bakarak olmaz.
Bakmazlar ama 18 yas ustu birinin kimligini getir onun adina alMerhabalar ben bu hafta iPad almayı düşünüyorum. Teknosa MediaMarkt Vatan gürgençler bu magazalardan ürün alabilirmiyim 18 yaşından küçüğüm bazı yerde okudum izin vermiyorlar bazıları diyor bişi olmaz bu konuda bilgisi olan varmı (17 yaşındayım)
Tabii ki alabilirsin sorun çıkmaz.Merhabalar ben bu hafta iPad almayı düşünüyorum. Teknosa MediaMarkt Vatan gürgençler bu magazalardan ürün alabilirmiyim 18 yaşından küçüğüm bazı yerde okudum izin vermiyorlar bazıları diyor bişi olmaz bu konuda bilgisi olan varmı (17 yaşındayım)
Alabileceğini düşünüyorum.Merhabalar ben bu hafta iPad almayı düşünüyorum. Teknosa MediaMarkt Vatan gürgençler bu magazalardan ürün alabilirmiyim 18 yaşından küçüğüm bazı yerde okudum izin vermiyorlar bazıları diyor bişi olmaz bu konuda bilgisi olan varmı (17 yaşındayım)
Ben bir kere almıştım sorun çıkmadı hatta geçen yıl almıştım.Şanslıymışım o zaman?Alamazsın. 2 sene önce kulaklık almaya gitmiştim 18 yaş altına fatura kesemiyoruz dedi çalışan mecbur Vatandan almıştım. Fatura kesmek için kimlik gerekiyor dedi Teknosa çalışanı. 18 geçtim fakat halen daha Teknosa'dan ürün almıyorum çalışanın itici tavırları şirkete önyargı oluşturdu
Almışsındır muhtemelen.Merhabalar ben bu hafta iPad almayı düşünüyorum. Teknosa MediaMarkt Vatan gürgençler bu magazalardan ürün alabilirmiyim 18 yaşından küçüğüm bazı yerde okudum izin vermiyorlar bazıları diyor bişi olmaz bu konuda bilgisi olan varmı (17 yaşındayım)
aga biz yazıcı aldık yazıcıyı garantıde karıstırmıslar 2 alt modelını bıze vermeye calısıyolardı bızde tuketıcı hakların gıttık anca verdıler aynısını teknosadan alınmaz urunAlamazsın. 2 sene önce kulaklık almaya gitmiştim 18 yaş altına fatura kesemiyoruz dedi çalışan mecbur Vatandan almıştım. Fatura kesmek için kimlik gerekiyor dedi Teknosa çalışanı. 18 geçtim fakat halen daha Teknosa'dan ürün almıyorum çalışanın itici tavırları şirkete önyargı oluşturdu
kartla alırsan şüpheleniyolar denendi onaylandıTamam sagolun