1500 TL Fatura !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes4101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enes4101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Geçen aylarda paketim bitti ve türktelekomdan türknete geçiş yaptım 1 ayın sonunda 1500tl türktelekom fatura geldi.
Online İşlemlere aboneliğim olmadığım için giriş yapamıyorum ama fatura sorgulamada 1500tl görünüyor.
Nasıl bir yol izleyebilirim acaba başına gelen veya bilgisi olan var mı ?

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Geçen aylarda paketim bitti ve türktelekomdan türknete geçiş yaptım 1 ayın sonunda 1500tl türktelekom fatura geldi.
Online İşlemlere aboneliğim olmadığım için giriş yapamıyorum ama fatura sorgulamada 1500tl görünüyor.
Nasıl bir yol izleyebilirim acaba başına gelen veya bilgisi olan var mı ?
Tahütünüzün bitmiş olduğundan eminmisiniz ? Eğer Eminseniz türk telekom 444 1 444 çağrı merkezinden bilgi alarak sorunu çözebilir eğer çözemez iseniz tahüttünüzün bittiğine dair belgeleri çıkattırıp tüketici hakları mahkemesine giderek türk telekomu mahkemeye verebilirsiniz

enes4101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tahütünüzün bitmiş olduğundan eminmisiniz ? Eğer Eminseniz türk telekom 444 1 444 çağrı merkezinden bilgi alarak sorunu çözebilir eğer çözemez iseniz tahüttünüzün bittiğine dair belgeleri çıkattırıp tüketici hakları mahkemesine giderek türk telekomu mahkemeye verebilirsiniz
Teşekkürler yarın hem türktelekomu hemde türknete arama yapıcam durumu göre konuya cevap yazarım

enes4101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bugün müşteri hizmetleriyle konuştum dediklerine göre daha 11 ay varmış onun cezası ama bizi türktelekom arayıp bittiğini söylemişlerdi aynı şekilde abonelik panelinde bittiği görülüyordu.
Durum çok saçma bir hale geldi nabıcağımı bilemiyorum.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Cezalardan felan haberim yok ama 1500 TL nedir eğer iptal ederken söylemedilerse hemen mahkemeye başvurun

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bugün müşteri hizmetleriyle konuştum dediklerine göre daha 11 ay varmış onun cezası ama bizi türktelekom arayıp bittiğini söylemişlerdi aynı şekilde abonelik panelinde bittiği görülüyordu.
Durum çok saçma bir hale geldi nabıcağımı bilemiyorum.
Taahhütün bittiği söyledilerse sorun onlarda. Tüm konuşmalar kayıt altında olduğu için o konuşmayı bulmalarını isteyebilirsiniz.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Siz türk Telekom da 2 yıl tahattutü doldurdunuzmu

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Bugün müşteri hizmetleriyle konuştum dediklerine göre daha 11 ay varmış onun cezası ama bizi türktelekom arayıp bittiğini söylemişlerdi
Söylediklerine yada söylemediklerine dair kanıt ?
"Merhabalar görüşmelerimizi daha bişey bişey yapabilmek için bütün konuşmalar kayıt altındadır."