- Reaksiyon puanı
- 10,567
Savas var ya cok gerildin farkindayim ? Psikologun olabilirim. Gel bi cocukluguna inelim ?Telefon elimde uyudum ya. Nasıl düştü ama korktum ahhahaha
Savas var ya cok gerildin farkindayim ? Psikologun olabilirim. Gel bi cocukluguna inelim ?Telefon elimde uyudum ya. Nasıl düştü ama korktum ahhahaha
Sakın ola resim atayım deme. Zaten günlük dozumu aldım ben mesajlarda. ajajahhaSavas var ya cok gerildin farkindayim ? Psikologun olabilirim. Gel bi cocukluguna inelim ?
Para olmadan kalici bisey yapamasamda kardan veya camurdan yaparim gönlünü refah tut ?Sakın ola resim atayım deme. Zaten günlük dozumu aldım ben . ajajahha
Ölürsem sabır anıtı yüceltirsin bana.
Benim tshirtüm bizzat kadın reyonundan aldım??Tshirt erkek tshirtü diye düşünüyorum. Videoya böyle çıktığınıza göre manevi değeri olan bir seyden ziyade mecburiyetten giydiginizi dusunuyorum.
Sanirim ufaktan sakarlıklar yapabiliyorsunuz ??
Işıklı olmasi disinda kablo hosuma gitti ?
Salaş giyinmeyi sevdiğinizi bilmiyordum tühh ?Benim tshirtüm bizzat kadın reyonundan aldım??
Oversize seviyorummm???Salaş giyinmeyi sevdiğinizi bilmiyordum tühh ?
Bana sadece uyurken iyi geliyor ?Oversize seviyorummm???
çok ışık olması zaten saçma olurdu.. fosfor mantıgı yapmışlar.. kullanılır ama güzelSelamlarrr @Didem Ergin ile içerik üretmeye devam ediyoruz. İzleyenler yorumlarda fikirlerini belirterek destek olursa çok seviniriz. Abone olun dememe artık gerek yok herhalde ???????
Uyurken oversize giyersem sabahleyn paramparça olur çekiştirmekten.Bana sadece uyurken iyi geliyor ?
Alemsiniz valla ablaSelamlarrr @Didem Ergin ile içerik üretmeye devam ediyoruz. İzleyenler yorumlarda fikirlerini belirterek destek olursa çok seviniriz. Abone olun dememe artık gerek yok herhalde ???????