12' Yıllık Sıgara Geçmişim Bugün İtibari İle Son Buldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Tebrikler spybot, kurtulmuşsun sonunda :cool:
Umarım tekrar başlamazsın :hammer:

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hayırlı olsun.Daha doğrusu Geçmiş Olsun.Allah bir daha kullandırtmasın...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Spy Sigarayı bıraktı ortalardanda kayboldu ne oldu öldümü yoksa :D

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
buyuk bir başarı tebrik ederim umarım bir daha yakınından bile gecmezsin

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Helal olsun sana spy bravo tebrik ederim...

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Senın yalanını ....... :D:D
senı tanımasam ınancam sıgarayı bıraktıgına :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı olsun valla kokusundan midem bulanıyor çok güzel bişey yapmışsın valla (:

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
sigara0ee6hi0rmay5.jpg

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok şiddettli öksürük krizlerini giriceksin, hatta sırf bu öksürük geçsin diye içmek isticeksini ki içince gerçekten geçiyor. Meraklanma akciğerler kendini temizlemeye çalışıyor eğer 1 ay'dan fazla sürerse öksürük doktora görün.
İyi bir seçim yapmışsın.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Çok şiddettli öksürük krizlerini giriceksin, hatta sırf bu öksürük geçsin diye içmek isticeksini ki içince gerçekten geçiyor. Meraklanma akciğerler kendini temizlemeye çalışıyor eğer 1 ay'dan fazla sürerse öksürük doktora görün.
İyi bir seçim yapmışsın.

Bundan 3 yıl öncede 1 ay içmemiştim ama hiç öksürük krizi felan olmadı ilginç..:)

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tarih: 31 Aralık 2009
Saat : 23:59:59 son sigaramı söndürdüğüm, biramı sonkez yudumladığım an... Tam 27 gün oldu sigarayı bırakalı... Hep derdim bırakacam, bırakacam... Çevremdeki insanlar sen bırakamazsın deyip dururlardı, alay konusu olurdum. Ama bıraktım ve bunu kendim için yaptım. Artık kendimi boşlamayıp hayatı ciddiye almaya başladım. Spybot sende ciddiye alsan kendine büyük iyilik yapmış olursun... Umarım tekrar içmek istemezsin...

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Benimde 2 senelik bir geçmişim var kendisiyle. Fazla uzatmadan bırakmak gerek.

Aman kardes sen sen ol eger yol yakin birakabilirim diyorsan hic dusunme hemen birak hemen. Bir an bile dusunme. Ilk yillarda kendine guveniyor gibi oluyorsun. Istedigim zaman birakarim diyorsun. Sanki elinden ucuruma birakiyor gibi. Ama birakmiyorsun tabi. Sonra ne oluyor bi bakmissin artik birakirim laflari kesilmis, muptala olunmus, samimiyet artmis. Bi ara birakmak bile gecmez aklindan. Sonra birakmayi denersin ama olmamaktadir. En azindan zor olmaktadir. Imkansinz degil ama zor.

Sende de durum boyle mi bilmiyorum ama lafin kisasi yol yakinken birak kardesim. Yol uzayinca ayrilmak zor oluyor. Daha fazla samimi olmadan birak bence.

Bu arada tabiki sigarayi birakan arkadasi tebrik ediyorum. Insaallah geri baslamazsin...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ah nordkamp ah beni anlatmışsın..:(

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Ah nordkamp ah beni anlatmışsın..:(

Bir cok kisinin ortak sorunu bu zannediyorum. Ilk baslarken birazda heves oluyor. Arkadaslar da iciyor ya sanki bi ayricalik gibi. Bi de arkadasinizin sigarasi yokken ona bi sigara vermisseniz ve gozundeki isiltiyi gormusseniz sanki onun hayatini kurtarmis gibi seviniyorsunuz. Bu bile bi sigara icme nedeni olabiliyor. Sigara paslasmasi. Cok enteresan bu sigara isi. Allah butun icenlere birakmayi nasib etsin.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı Olsun . İnşallah Geri Dönmezsin :D

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bende bırakalı 9 ay oldu, 13 sene içtim o zıkkımı(içerken öle demiyodum tabi :rolleyes: )

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Zaman ne çabuk geçiyor 25 saat oldu.:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bıraktıysan Helal Spy Ama En ufak Moral Bozukluğuna Bakar :) Yada Sığındığı Bahanesidir İnsanın .
Sevgilim terketti Yak Bir Sigara Develasyon Oldu Yak Bi Sigara :)

Ben Bırakamam Açık Açık Hiç Lama Cimi Yok Tek Kötü Alışkanlığım

O Kadarda Lüksüm Olsun

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Bıraktıysan Helal Spy Ama En ufak Moral Bozukluğuna Bakar :) Yada Sığındığı Bahanesidir İnsanın .
Sevgilim terketti Yak Bir Sigara Develasyon Oldu Yak Bi Sigara :)

Ben Bırakamam Açık Açık Hiç Lama Cimi Yok Tek Kötü Alışkanlığım

O Kadarda Lüksüm Olsun

Ne bırakamam diyenler gördüm abi :).Ama illa bir hastalık gelecek.Hastalık geldiği an paşa paşa bırakıyor insanlar.Ne vardı hastalanmadan bıraksaydın dedim hepsine de :).Umarım sende kötü birşey olmadan bırakırsın.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne bırakamam diyenler gördüm abi :).Ama illa bir hastalık gelecek.Hastalık geldiği an paşa paşa bırakıyor insanlar.Ne vardı hastalanmadan bıraksaydın dedim hepsine de :).Umarım sende kötü birşey olmadan bırakırsın.

İnşallahhhhh

Bebemm Olunca Bırakırım Belki :) Demekki 5 ay Daha Zamanım var :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Allah devamını getirsin. Allah'ın yardımıyla inşallah bir daha elini sürmezsin...

senin yaşlarında belki 1 yaş büyük bir arkadaşım var o ilkokulda başlamıştı geçen sene doktor öleceksin dedi... Şaka maka değil... sigarayı bırakması için teşvik amaçlı değil gerçekten dedi akciğerleri çocuğun mafoldu daha 20 li yaşlarda ve bir anda bıraktı sigarayı...

Kimse bırakamam falan filan demesin...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Allah devamını getirsin. Allah'ın yardımıyla inşallah bir daha elini sürmezsin...

senin yaşlarında belki 1 yaş büyük bir arkadaşım var o ilkokulda başlamıştı geçen sene doktor öleceksin dedi... Şaka maka değil... sigarayı bırakması için teşvik amaçlı değil gerçekten dedi akciğerleri çocuğun mafoldu daha 20 li yaşlarda ve bir anda bıraktı sigarayı...

Kimse bırakamam falan filan demesin...

Doktorda çat diye öleceksinmi demiş yuh :D

maydemir34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
24/01/2010 itibari ile tam bır sene oldu sıgarayı bırakmam.bırakabılen arkadasları kutluyorum.bırakmaya nıyelı arkadaslaradacesaret ve sabır diliyorum

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Doktorda çat diye öleceksinmi demiş yuh :D

hiç acımamış :D

Raporları falan filan göstermiş...

Akciğerin halini falan anlatmış...

Birde bir hastalık çıkmış artık ömür boyu o hastalıkla yaşayacak... Sigarayı bıraktığı halde sigaradan miras o hastalık kaldı... Hayatı boyunca ona eşlik edecek... :crying: