ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259

hmy: Bırakmak için böyle bir şeyin başıma gelmesini mi bekliyorum...:crying:
sigara bıraktıktan sonra bol bol yoğurt , bal , yeşil çay , sarı kantaron ( aktarlarda bulunur ) kullanmanı tavsiye ederim. vucudun tamamen nikotinden kurtulana dek bunlar yardımcı ve onarıcı görev görecektir..
umarım tekrar başlamazsın..
Ben muvaffak olamadım ama inandığım bir öneri var:Sigaranın yerini başka bir şeyle doldurmaya çalışmak hata.Öyle yaparsan sürekli aklında olurmuş.Muş diyorum çünki ben 24 saatten fazla bırakamıyorum![]()
umarım başlamazsın darısı içenlerin başına
Helal Spyİçmediğin her gün için bi bonus sana
![]()
dedem yaklasık bi 45 yıllık sigara geçmişini 1 günde bırakmıştı hangisi dile kolay bilmiyorumEvet arkadaşlar yanlış duymadınız tam tamına 12 yıl dile kolay
Bu günden itibaren bende bırakıyorum :laugh: (şaka değil gerçek)
Ben zaten fazla içmiyordum 3 günde bir paket bitmiyordu onun için bırakmam kolay olacak :laugh:Helal...![]()
Ben zaten fazla içmiyordum 3 günde bir paket bitmiyordu onun için bırakmam kolay olacak :laugh:
spybot 12 yılda her gün yeni bir paket sigara içtiğini varsayarsak ve sürekli sigara fiyatlarının değiştiğini düşünerek içtiğin sigaranın fiyatını ortalama 3.50 lira olarak sayarsak 12 yılda 15 buçuk milyarın falan gitmiş. :blushing: