1000-2000 tl arası tavsiyenize ihtiyacım var.(sony z3 kullanan içeri lütfen)

Kuzueyli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum. 1000-2000 tl arası bir fiyat aralığında arıyorum.
Şuana kadar araştırmalarıma dayanarak bana uygun olan en iyi telefonun sony ixperia z3 olduğuna karar verdim.
Ama bazı şüphelerim var. Ses kalitesi nasıl ? fotoğraf kalitesi nasıl ? özellikle öz çekim kamerasının kalitesi nasıl ?
Ayrıca asus zenfone 2 telefonu da aklımı karıştırmıyor değil. Benim için önemli olan telefonun iyi fotoğraf çekmesi(öz çekim kamerasının da),
müzik seslerini iyi vermesi, kasmaması ve sağlamlığı :cool::blink: Çok şey istedim galiba :lol:
Buna göre 1000-2000 tl arasında telefonda önere bilirseniz memnun olurum. (android düşünüyorum)
Not: Telefonda Oyun oynamak pek tarzım değil ama sıkılınca ortalığı karıştırmayı severim. Arada bir oyun oynayınca deli gibi ısınmasın yeter.:rolleyes:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Z3 kullandığım için bu konuya cevap yazma gereği duydum. Şahsen şu an kardeşime verdim o kullanıyor güzelim Z3 ü :D Sebeplerini sıralayayım ;

-15 dk dan fazla oyun oynayınca aşırı derecede ısınma (Asphalt 8 , MC5 , CallOfDuty Strike Team vs.) (sıcaklık 50 derecenin üzerine çıkıyor.)

- 5.0.2 ile ile arayüz , program vs. gecikmeleri (5.1 ile düzeldiğini söylüyor kardeşim)
- Note 4 e göre kamerasının vasat olması , özeçekim dediğin olay başlı başına rezalet
- Müzik sesleri zayıf ama kaliteli

Buhnların dışında telefona sim kartı takmamaıştım kutusundan yeni çıkartıyordum asfalta çakıldı :D Sonuç olarak hafif çizik. Yani bayağı sağlam. Şarjı gayet güzel gidiyor. Ultra Stamina Modu var.Şahsi fikrim alma , aldırtma !!!:cool:

Kuzueyli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım sağolasın bilgilendirdiğin için. Çoğu kişi memnun gözüküyordu pazarlama teknikleri olsa gerek.... iyi ki bu tür forumlar var. Olmasa yandık. Yani note 4 al pişman olmazsın diyorsun ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Note 4 alma note 5 geliyor. Biraz daha koyar onu alırsın.

Kuzueyli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm onuda göz önüne aldim. Peki htc one m serisi ile karşılaştırınca sizce fiyat uygunluğunuda göz önünde bulundurursak note serisi mi m serisi mi daha iyi olur ?
mesela m8-----note 4 , m9----note 5 ?
O kadar da fazla parada vermek istemiyorum açıkcası. dediğim gibi resimleri güzel çekmesi benim için en ön planda tuttuğum bir özellik (öz çekim fotoğraflarda dahil), 2. ön planımda dayanıklılık ve ses.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
paralel ithalat alırsan ucuz o fiyata LG G4 ALABİLİRSİN ŞUAN KAMARA OLARAK UST SEVİYE TEL ARSINDA 1 LG G4 GÖSTERİLİYOR TEK KUSUR BU UST SINIFLARIN MALESEF ŞARJ OLARAK SIKINTILI ...DONANIM, EKRAN UST OLUNCA 3000 OLAN PİL YETMİYOR LG SAMSUN VS AYNI DİYORLAR AMA KAMARA SÜPER GECE ÖZELİKLE DENİYOR.. :)

Kuzueyli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan tam onu inceliyordum gerçekten. G4 olmayı düşünüyorum bakalım daha zaman var bir kaç telefon daha inceleyip karar vericem.

Kuzueyli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 5 biraz pahalı çıkacak gibi geliyor note 4 1900 tl civarı ve piyasadaki en iyi telefon olarak lanse ediliyor. öylede zaten inceleyince görülüyor. note 5 fazla pahalı çıkmaz ise alacağım.
Eğer karşılayamayacak olursam Note 4 alacağım kararım bu şekilde. Teşekkür ederim yorumlarınız için.:thumbup1: