Alper Yüksel
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
Kulaklık ihtiyacım vardı ve bim böyle bir kampanya getirdi 100 TL'ye göre bakarsak bana f/p geldi sizin gorusleriniz nedir? Belirtirseniz sevinirim.
13 ocakta bimde sana tavsiyem sabahtan al kalmayabilirKanka ne zaman gelecek o gelince beni haberdar edermisin bende Arctis 1 almayı planlıyorum defolu filan olmasın
ses olarak aman aman birşey bekleme bence ama f/p olabilirKulaklık ihtiyacım vardı ve bim böyle bir kampanya getirdi 100 TL'ye göre bakarsak bana f/p geldi sizin gorusleriniz nedir? Belirtirseniz sevinirim.
7.1 yazdığına bakmayın zaten Windows 7.1 yapabiliyor.Özellikleri tatmin etti fakat bu özellikleri karşılıyor mu? Bu kafamı karıştırdı
Bence alınabilir.Geldiği zaman inceleme yaparlar diye düşünüyorum.Bütçe kısıtlı ne yazık ki. Napıcan Türkiye şartları![]()
13 ocak diye biliyorum ama ürünler outlet olacakmış umut öyle demisti banaKanka ne zaman gelecek o gelince beni haberdar edermisin bende Arctis 1 almayı planlıyorum defolu filan olmasın
Bim vb mazalar hep oulet satıyor13 ocak diye biliyorum ama ürünler outlet olacakmış umut öyle demisti bana
Outlet olduğunu sanmıyorum.13 ocak diye biliyorum ama ürünler outlet olacakmış umut öyle demisti bana
Gelen hepsi outlet oluyomuş yani bu hafta diğer hafta farketmezsizin (banada forumda biri demişti ama hatırlamıyorum)Outlet olduğunu sanmıyorum.
Hiç bir yerde outlet olduğu ile alakalı bir şikayet falan yok. Bir burda duydum outlet olduğunu.Gelen hepsi outlet oluyomuş yani bu hafta diğer hafta farketmezsizin (banada forumda biri demişti ama hatırlamıyorum)
Bende sadece burda duydumHiç bir yerde outlet olduğu ile alakalı bir şikayet falan yok. Bir burda duydum outlet olduğunu.
Bütçesi olmadığından onu istiyor zaten yoksa bende isterim 350TL cik.Bütceniz varsa steel series artics 1 glicekti bime 350tl onu alın
Outlet olmadığı hakkında bir bilgide bulunmuyor.Hiç bir yerde outlet olduğu ile alakalı bir şikayet falan yok. Bir burda duydum outlet olduğunu.
Oyun için SteelSeries çok iyi olmaz Rampage Drop Plus bakabilirsiniz.steel series de 7.1 bile yok formaliteden de yok 5.1 de yok steelseriese 350 tl çok değil mi ben ikisinden birini alacağım bütçe sorun değil de f/p olarak en iyisi hangisi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de steel seriesin kulak yastıkları suni deri değil polosmartınki suni deri ıçeriye ses almaz mı steel seriesinki