Ordo ab chaO
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
Microsoft, BestBuy çalışanlarına verdiği eğitimde Linux işletim sistemlerini yerin dibine sokmaya çalışıyor.
Microsoft, Windows 7'nin piyasaya çıkış tarihi yaklaştıkça, yeni işletim sisteminin başarısızlığa uğramaması için elinden gelen her şeyi yapacağını gösteriyor. Değişik reklam kampanyaları ve organizasyonlar düzenleyen şirketin oyunu farklı şekillerde de oynamaya kararlı olduğu ortaya çıktı.
Piyasaya çıkacak yeni işletim sistemi için çalışanlarını bilgilendirmek ve müşterilere yardımcı olmalarını kolaylaştırmak isteyen Best Buy bunun için bir eğitim başlattı. Microsoft'tan alınan bir sunum ve testten ibaret olan eğitimde çalışanlara Windows 7 ile Linux arasındaki farklar gösteriliyor. Hazırlayan Microsoft olduğu için birçok taraflı yoruma ve yanlış bilgiye sahip olan sunumda neler var, büyük şirketlerin pazarlama çalışmaları gerçekte nasıl yapılıyor, teknoloji marketlerindeki çalışanlar ürünler hakkında nasıl bilgilendiriliyor görmek istiyorsanız diğer sayfalara bir göz atın.
Microsoft, Windows 7'nin piyasaya çıkış tarihi yaklaştıkça, yeni işletim sisteminin başarısızlığa uğramaması için elinden gelen her şeyi yapacağını gösteriyor. Değişik reklam kampanyaları ve organizasyonlar düzenleyen şirketin oyunu farklı şekillerde de oynamaya kararlı olduğu ortaya çıktı.