- Reaksiyon puanı
- 88
Kaspersky,nod32 smart secrutiy vs.Sivaspor usta hangi antivirüsü önerirsin![]()
bunlar win 7'de sorunsuz çalışıyor

Kaspersky,nod32 smart secrutiy vs.Sivaspor usta hangi antivirüsü önerirsin![]()
Sivaspor usta hangi antivirüsü önerirsin![]()
Ben TrendMicro Internet security 2010 kullaniyorum,
Beta kaydi yaptirman gerekiyordu ama suresi dolmus.
google'dan arayabilirsin arada cikiyor linkler.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Bende yapmadım..
son 25 gün kaldı..![]()
ben yaptım hem de süre sınırı da kalktıBende yapmadım..
son 25 gün kaldı..![]()
Güzel bir çalışma olmuş, Tebrikler, teşekkürler... :yes:
Video çok hızlı geçiyo sivaspor usta ya..![]()
ben yaptım hem de süre sınırı da kalktı![]()
Vallahi bilmiyorum ama 2010 mart yazan yer tamamen kayboldu,süre ile ilgili hiç bir uyarı yok.2010'yılına kadar kalkıyor sanırsam..![]()
Vallahi bilmiyorum ama 2010 mart yazan yer tamamen kayboldu,süre ile ilgili hiç bir uyarı yok.
winver komutuyla baktım zaten:yes: tıkır tıkır da çalışıyor.Başlat-Çalıştır- Winver yaz bir bak
aynı sorun bendede var 14. part eksik kaldı.biraz bekleyelim PCMERAKLISI upload edecegini söyledi.windows 7 final sürümünün son 14. kısmını indiremedim rapitcim engellemiş son linki gönderebilecek arkadaş varmı:helpsmilie:
Birisi linkleri ispiyonlamis kim oldugunu bilmiyorum ama rapidShare ihbar uzerine silmis dosyalari.
Indirenler orjinal lisans kodu ile rahatlikla kullanabilir, hic bir yasadisi crack icermiyor.
Rapidshare'e email atacagim belki duzeltirler.
Herneyse SDN v2-Lite yapiyorum yakinda onu upload edecegim ama bu sefer daha tedbirli davranmak gerek.
Silinen parcalar bilgisayarimda bulunmuyor, bu yuzden ayni parcalari upload etmem mumkun degil, kurtarma kaydi ve yetki notu var.
Umarim bu bir daha yasanmaz.
/▌
/ \
.... olabilir...![]()
Kimin yapip yapmadigini bilmiyoruz o yuzden isim vermek dogru olmaz.
Burada olmasa da hakkini yemeyelim.
/▌
/ \
sivaspor[/B]´isimli üyeden Alıntı![]()
Birisi linkleri ispiyonlamis kim oldugunu bilmiyorum ama rapidShare ihbar uzerine silmis dosyalari.
Indirenler orjinal lisans kodu ile rahatlikla kullanabilir, hic bir yasadisi crack icermiyor.
Rapidshare'e email atacagim belki duzeltirler.
Herneyse SDN v2-Lite yapiyorum yakinda onu upload edecegim ama bu sefer daha tedbirli davranmak gerek.
Silinen parcalar bilgisayarimda bulunmuyor, bu yuzden ayni parcalari upload etmem mumkun degil, kurtarma kaydi ve yetki notu var.
Umarim bu bir daha yasanmaz.
/▌
/ \