şimdi arkadaslar ben bunu indireli 2 gün oluyorda yüklemedim malüm oğustos veya ekim de başka sürüm çıkaçak diyolar bu şimdi finelmi çıkacak olan ile arasında fark olcak mı bilen kişi varsa soylesin ona gore yüklim...
bu arada elini ze sağlık yaw..ben çe yayınlan ması normal bişi çıkan her sürümü koyun nede olsa 1 ay deneme sürümü olarak kulanılıyor...yasak crak gibi sey ler olmiyinçi sorun yok...süper olmus....
peace_86;807933
ARKADASIM keyi vere bilirmisin ben de key yokda var kabul etmi yor ..
peace_86;808221
ya arkadaslar hekez met ediyor win 7 ben neden beyenemi yorum 7600 sürüm saten finel deyil kulandıyım günden ber (2) gün oluyor önceki baska sürümüde denedim vista daha ii su an ben ce indirdiyime deymedi ne bilim herkez beyeni yor herkez de hızlı ben de neden yavas vista daha hızlı geliyor..... bana kalırsa vista yı su izin verilsin mi verilmesin mi yüzün den sevmedi ler aslın da 5 seni yede devre dişi bırakmak varken.......
peace_86;808256
7600.16385 SANIRIM ama benim kulan dıyım vista da oynama yaptım nlite ile yani xp gibi oldu nerde se dvd boyu 1.99 iken 650 indir dim ben de sasırdım gerçi herkez win 7 hızlı falan diyin ce kendime bakıyorum sanki vistanın orjinel halihle aynımıs gibi cvp için çok tsk ler arkadasımmm...
Arkadaşım afedersin ama mesajlarını yazarken şivene göremi yazıyorsun bilmiyorum. Türkçe'yi katletmişsin.
windows 7 nin şu an için çoğu program desteği yoksa da ,ilerde çoğu program ona göre yazılacak diye tahmin ediyorum.
Şimdiye kadar WinXP de kullandığım programları rahatlıkla kullandım. Sorun yaşamadım. Oyunlar da .dll dosyaları istedi sadece onları da gerekli yerlerine kopyalayınca oyunlarda çalıştı. Desteği olmayan programları merak ettim.