Nod32 hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enrooy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi Antivirüs Programı Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    28

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
:helpsmilie:selamın aleyküm ben orjinal nod32 kullanıyordum ancak son zamanlarda :devil:virüsleri silerken çok hata vermeye başladı.sürekli silerken hata diye uyarılar çıkıyordu bunun nedeni nedir acaba yarımcı olursanız sevinirim.:helpsmilie:

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım öncelikle madem lisanlı kullanıcısın aşağıda vereceğim yani NOD32'nin kendi sitesinden enson versiyon yani 4.0.424.0 tr indir kur.ama bunu kurdum hala böyle yapıyor diyorsan bence en sağlıklısı sistemi yeniden kurmaktır.

Link:ESET - NOD32 Antivirüs

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Her zaman her yerde antivir..:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Antivir diye biz söyledik onlar takip etti antivir ama burada norton

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
en iyi anti-virüs diye bişey yoktur, anti virüs kişiseldir hangisinin hangi virüsü bulup bulamayacagı belli olmaz

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşım öncelikle madem lisanlı kullanıcısın aşağıda vereceğim yani NOD32'nin kendi sitesinden enson versiyon yani 4.0.424.0 tr indir kur.ama bunu kurdum hala böyle yapıyor diyorsan bence en sağlıklısı sistemi yeniden kurmaktır.

Link:ESET - NOD32 Antivirüs
yine hata verdi sistemi yenidn kurmaktan başka bir yolu var mı acaba:sorry2:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
nod32'den kurtul. nod32 çalışırken makinayı elime verdi kere. geçenlerde bir yerde daha rastladım. "dikkat köpek vardır" yazısı gibi bi program o. korkup kaçan olursa ne ala. ama gelene gık dediği yok. yükle antivir premium security suit. mail adresini gönder sana yüz küsür günlük lisans dosyasınıda vereyim. sende kurtul , nod32'de...;)

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ankette kaspersky dedim ama antiviride tavsiye ederim.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yahu eset belli bir zamana kadar tıkır tıkır virüsleri siliyordu ancak virut.NBK virüsü adlı bir virüs uyarısı verince sürekli hata vermeye başlar oldu.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Avira Premium Security kullan keyfine bak...
PCde rahat sende rahat:D:D:D

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
artık aviraya döndüm

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Hoş geldin :D

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:helpsmilie:selamın aleyküm ben orjinal nod32 kullanıyordum ancak son zamanlarda :devil:virüsleri silerken çok hata vermeye başladı.sürekli silerken hata diye uyarılar çıkıyordu bunun nedeni nedir acaba yarımcı olursanız sevinirim.:helpsmilie:

Arkadaşım ben dört yıldır NOD32 kullanıyorum,ne virüsle karşılaştım nede bi hata aldım herşey yolunda program gayet sağlam yani.Girdiğin sitelere indirdiğin dosyalara biraz daha dikkat edersen hiç birşey olmaz bu konularda herzaman kullanıcı hatalıdır.Sen en güzeli sistemini tekrardan kur en temizi bu kolay gelsin.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nod32'den kurtul. nod32 çalışırken makinayı elime verdi kere. geçenlerde bir yerde daha rastladım. "dikkat köpek vardır" yazısı gibi bi program o. korkup kaçan olursa ne ala. ama gelene gık dediği yok. yükle antivir premium security suit. mail adresini gönder sana yüz küsür günlük lisans dosyasınıda vereyim. sende kurtul , nod32'de...;)

Senin makinanın bozulacağı varmış,ben dört yıldır kullanıyorum hiç bir tane hata vermei bu zamana kadar ama lisanslı kullanıyorum senin kadar akıllı değilim.Ben para verip alıyorum.Böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz keymiş falanmış yüzküsür sadece gülerim :D zaten illlegal kullandığınız için hatalar alıyorsun hatalı program yoktur,hatalı kullanıcı vardır.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
İnternet explolerı sayma :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Captaingreen abi senin program virüs diye birşey bulamıyor he ondan tık gıkı çıkmıyor kur kasperksy görürsün bak haznesinde ne kadar şey bulunduğunu güncelle yerine girdiğinde veritabanında neleri tanıyor bak görecen milyonlarca şeyi biliyor ve şuan bendeki illegal olduğu için 2 milyon 111 bin 11 gibi bir rakamda virüs tanıyor tabikide bu 2 hafta önceydi hergün güncellendiğini düşünürsek ve neredeyse hergün genel olarak 10 bin ya da 20 bin yeni virüs eklediğine göre veritabanına en güvenli kaspersky diyorum öbürkülerde zaten yüksek her virüsü tanıyor maşallah.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ExCeLLeNT,olmayan şeyin neyini bulsunki.Ben kaspersky 'den nezaman soğudum biliyormusun hani kaspersky'nin sitesini hackledilerya işte ozaman soğudum.Kendini bile koruyamayan bir program başkalarını nasıl korusun öyle değilmi.Benim için 1 trilyon virüs tanısa bile bitmiştir yani benim gibi düşünende bir çok kişi olduğuna inanıyorum.Yaslında herkes kendi kullandığı malı överya bizimkide o mesele.Ama anketin durumu belli görüyosun dimi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya tmmda abi bu ankettekiler sadece burdaki 20 kişinin oyuyla dünyayı toplasan bu ankete kaspersky diye düşünüyorum çünkü gerçekten iyi koruyor hacklediler sitesini diye ben birşeyden soğumam mesela microsoftun muydu bir şirketin daha biryerdeki sitesini hacklemişlerdi hemde bir türk hacklemişti hala onlardan birini kullanıyom microsofttan bir siteydi galiba hani şu kurban bayramında mı ne hacklene sitede hackleyen kişi kurban bayramınız mübarek olsun falan yazmış.Microsoftun bir sitesiydi galiba ya hatırlamıyom neyse de kasperskyın sitesini hacklediklerini biliyom da üzücü bir durum olsa da birşey değişmez kaspersky şimdi çok daha güçlü.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Senin makinanın bozulacağı varmış,ben dört yıldır kullanıyorum hiç bir tane hata vermei bu zamana kadar ama lisanslı kullanıyorum senin kadar akıllı değilim.Ben para verip alıyorum.Böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz keymiş falanmış yüzküsür sadece gülerim :D zaten illlegal kullandığınız için hatalar alıyorsun hatalı program yoktur,hatalı kullanıcı vardır.

o zaman şöyle anlatayım :)

42643001.jpg

83473862.jpg

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
eset güzel bir anti-virüs avira kadar yer hak ediyor ama avira daha elverişli ve daha çabuk yakalıyor.Tabi kasma sorunu var.

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ne biçim anket bu 3 tane antivirüs koymussun.Onların hiç biri 1. değil....