• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Logusu Satışta !!

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar adamlar sdn'nin logosunu satıyor :wheelchair:
Hemde sadece 35 $'cık :D

Alın bakın link: 3D-284, Pixellogo

Not: Başlığı biri düzeltsin lütfen :D yanlış yazmışım :)

Belkide SDN nin Logosu {Ç}ALıntıdır . Olabilir :D Patentini aldıklarını Sanmıuyorum Bizimkilerin

walla (ç)alanın sdn olduğunu sanmıyorum.

Bizim Logomuzda Benekler var bunda yok!

2aihv6x.jpg

Not:Bu resimi Duvarkağıdı yarışmasında verilen Psd formatındaki Sdn logosundan aldım

Bildiğim kadarıyla tasarımı yapanlar yapmıştı onuda ?

Konuta bir açıklık getirelim sayın yöneticiler.

( Noluyo lan bana. Kendimi bir an lider falan sandım. Halbuki olay da bu kadar büyütülecek birşey değil :D )

Verilen sitenin çaldığını sanmıyorum,büyük ve kaliteli bir site.

tasarım yapanlar sitenin template'ini de alıntı yapmışlardı. İyi hatırlıyorum.. İşte böyle web tasarımcı, programcı yetişiyor.. Full alıntı...

SDN yeni temaya geçerken bir video ile açıklama yapmıştı ve videoda sizler için güzel bir tema satın aldık demişlerdi. yani tema satın alındı. sıfırdan tasarım değil...

TROY Konuya Bakıyor Sabırsızlıkla Cevabını Bekliyoruz :)
Yoksa Korsan Bir Logo ya mı Yarışma Düzenledik Biz :(

wallpaper yarışmasında verilen ultra yüksek çözünürlüklü logodan anlaşılacağı gibi sdn'nin (ç)alıntı yapma ihtimali düşük printscreen işi değil. öte yandan verilen site de bu tür bir şey yapmaz. bu durumda sdn'nin logoyu buna benzer bi siteden satın aldığı yorumunu yapmakdan kendimi alamıyorum.
fakat yinede burda yapmıyacam açıklamayı önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düşünüyorum bu konu hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekli
!!! :)

Logoyu satın almış da olabilirler şaşıracak bir şey yok. SDN'yi bırak Joomla'nın logosu bile 15 dolardan satılıyor bir logo sitesinde. Aynen burada olduğu gibi Joomla'nın forumunda da bu konuşmalar geçmişti bu yüzden. :)

Büyütülecek birşey yok. SDN logoso gayet orijinal. :euro:

Çaldılarsada ne güzel dava açıp paramızı alırız:D

Madem satın alındı neden hala satışta :S

Logo satın alındı hadi onu geçelim de, vallahi helal size nerden buldunuz yahu :D

Logo satın alındı hadi onu geçelim de, vallahi helal size nerden buldunuz yahu :D

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum fakat, logoyu bir grafik tasarım ekibine, ücret karşılığı yaptırdığınızı okumuştum. Yönetimden birisiydi.