Öneri oyuncu koltugu önerisi

Efecanoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bir oyuncu koltugu almak istiyorum. Daha önce hawk v4 kullandım. 5. yılına girdiginde öne dogru egilmeye başladı. Ayrıca amörtisörü de bozuldu kendi kendine aşağıya doğru gitmeye basladı. Koltugun terletmemesi benim için önemli. Fiyat aralığım 5k-10k arası önerilerinizi bekliyorum

Hidrojens

Asistan
Reaksiyon puanı
103
Merhaba bir oyuncu koltugu almak istiyorum. Daha önce hawk v4 kullandım. 5. yılına girdiginde öne dogru egilmeye başladı. Ayrıca amörtisörü de bozuldu kendi kendine aşağıya doğru gitmeye basladı. Koltugun terletmemesi benim için önemli. Fiyat aralığım 5k-10k arası önerilerinizi bekliyorum
xdrive hira modeline bakabilirsin gayet sağlam ve güzel ürün kendim kullanıyorum xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
anka modeline bakabilirsin aşağı yukarı 1.5k fark var bi üst modeli sayılır

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,370
en güzeli nedir ,aslında tecrübelisiniz,gidip koltuklara bakmışsınızdır ,gidin yeniden inceleyin,markaya değil oturduğunuzda beliniz,sırtınız nasıl rahat ediyor vucudunuza uyum sağlıyormu,siz oturunca ,hani yorgunken ,koltuğa oturunca insan ohh çeker,kendini salar ya,işte bu hissi veriyorsa,fiyatıda uygunsa alın,ama şunuda göz ardı etmeyin,rahatınızı düşünüyorsanız 3 5 liranında hesabını yapmayın

stevan112231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
crow,beye,katılıyorum,kendin,deneyerek,almalısın,internetten,yapılan,seçimle,memnun,kalmayabilirsin,