İpucu Korsan Oyunlar Güvenlimidir?

Epes patos

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
50
Korsan oyunlar genellikle güvenilmez kaynaklardan elde edilir ve bilgisayarınıza zararlı yazılımların bulaşma riskini artırır. Bu yazılımlar kişisel bilgilerinizi çalabilir, cihazınızın performansını olumsuz etkileyebilir veya kötü niyetli saldırılara maruz kalmanıza neden olabilir. Ayrıca, yasal olmayan kopyaların kullanılması, oyun geliştiricilere haksızlık yapar ve oyun endüstrisine zarar verir. Yasal ve güvenilir kaynaklardan oyun satın almak, sadece güvenlik açısından değil, aynı zamanda oyun endüstrisinin sürdürülebilirliği için de önemlidir. Bu nedenle, korsan oyunlardan kaçınmak, kişisel güvenliğinizi ve oyun endüstrisinin geleceğini korumak açısından hayati öneme sahiptir.

Yazım işinize yaradiysa teşekkür ederim :)

JS31

Unreal Engineer
Reaksiyon puanı
52
steam dolara geçtiğinden beri oyunlara para vermiyorum.steamin rahatlığı olmadığını söyleyebilirim fakat Virus konusunda korkum yok. Güvenli yerlerden indiriyorum.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,027
Güvenli Korsan?

Penetrator God

Doçent
Reaksiyon puanı
541
Hangi kaynaktan indirdiğine bağlıdır ve bu internette hemen hemen her şey için geçerlidir. Tamamiyle güvenli değildir diyenlerin muhtemelen bu konularla ilgili pek fikirleri yok çünkü artık günümüzde birden fazla korsan oyun paylaşımı yapan büyük ve güvenli siteler var. Konunun son olarak değerlendirebileceğimiz tarafı ise kullanımının etik olup olmamasıyla ilgilidir ve bu pekte beni ilgilendirmiyor çünkü milyonlarca dolar gelir elde eden şirketlerin para kazanıp kazanmamasını dert edecek halim yok.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,027
Canı iyice yanmadan akıllanamayan bir Millet. Öpülseniz ruhunuz duymuyor. Öpenleri savunuyorsunuz.

Epes patos

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
50
Hangi kaynaktan indirdiğine bağlıdır ve bu internette hemen hemen her şey için geçerlidir. Tamamiyle güvenli değildir diyenlerin muhtemelen bu konularla ilgili pek fikirleri yok çünkü artık günümüzde birden fazla korsan oyun paylaşımı yapan büyük ve güvenli siteler var. Konunun son olarak değerlendirebileceğimiz tarafı ise kullanımının etik olup olmamasıyla ilgilidir ve bu pekte beni ilgilendirmiyor çünkü milyonlarca dolar gelir elde eden şirketlerin para kazanıp kazanmamasını dert edecek halim yok.
Ama o büyük siteler dedinlerde guvenilir olmaya bilir çunki oyunlari baska kaynaktan indirp sunuyolar mesala ben 4 yil once pc ye amongus indirecektim oyunindir den indirecekyim baktim kurdum rusça seyler yaziyordu yani gerçekten guvenilir siteden indirmelisin virustotalda taratabilirsin.