Öncelikle şunu belirteyim ki buraya aslında ateist tartışmalarını gördüğüm için üye oldum ve onlara birkaç soru sormak ve birkaç şey söylemek istiyorum. Ayrıca bu yazıyı okurken herkes tarafsız düşünsün. Ve özellikle Allah'a inanamayanlar bana verecekleri cevabı düşünmeden okusunlar. Yoksa anlayamazsınız. Şimdi:
Merak ediyorum düşünmüşler mi, Neden insanların kendilerine bir din aradıklarını?
Neden tapacak birşey aramışlar?
Çünkü hepsi biliyorlar ki bu evren tesadüflerden oluşamaz. Özellikle ateistlere belirtiyim ki Allah'ın varlığını kabul etmemek, inanmamak aklı olmayanların işidir.İnanın ama bu gerçeklerin kabul etmemek budur. Allah'dan delileri iman etmekten muhaf tutmuştur zaten.
Düşünün hücrenizdeki Bir organel olmasa?
Düşünün bu güneş sistemini. Güneşe biraz daha yakın olsaydık ?
Düşünün dünyanın etrafındaki manyetik alanı, olmasaydı ?
Düşünün ekosistemi, bir hayvan eksik olsaydı ?
Düşünün demir diye bir element olmasa ?
Düşünün havadaki oksijen oranın daha fazla olduğunu ?
Düşünün suyun daha yoğun olduğunu ?
Düşünün suyun yoğunluğunun buz haldeyken daha fazla olduğunu ?
Düşünün insanın dişi, kalbi, bağrsağı .... eksik olsaydı ?
Düşünün ozon tabakası olmasa ?
.
.
.
İnanın ömür boyu soru sorarım size. Herşey o kadar ince bir sistemdeki siz bunların tesadüfler içinde olduğunu söylüyorsunuz. Bunların tesadüf olduğuna inanıyorsanız aklınızı kaybetsinizdir bence.
Lütfen mantıklı düşünün
Ben Müslüman olarak görevimin bir kısmını yerine getirdim. Hesap gününde neden İslam'ı onlara anlatmadın demeyecekler. sizi karar vermekte zorlayamam.
Merak ediyorum düşünmüşler mi, Neden insanların kendilerine bir din aradıklarını?
Neden tapacak birşey aramışlar?
Çünkü hepsi biliyorlar ki bu evren tesadüflerden oluşamaz. Özellikle ateistlere belirtiyim ki Allah'ın varlığını kabul etmemek, inanmamak aklı olmayanların işidir.İnanın ama bu gerçeklerin kabul etmemek budur. Allah'dan delileri iman etmekten muhaf tutmuştur zaten.
Düşünün hücrenizdeki Bir organel olmasa?
Düşünün bu güneş sistemini. Güneşe biraz daha yakın olsaydık ?
Düşünün dünyanın etrafındaki manyetik alanı, olmasaydı ?
Düşünün ekosistemi, bir hayvan eksik olsaydı ?
Düşünün demir diye bir element olmasa ?
Düşünün havadaki oksijen oranın daha fazla olduğunu ?
Düşünün suyun daha yoğun olduğunu ?
Düşünün suyun yoğunluğunun buz haldeyken daha fazla olduğunu ?
Düşünün insanın dişi, kalbi, bağrsağı .... eksik olsaydı ?
Düşünün ozon tabakası olmasa ?
.
.
.
İnanın ömür boyu soru sorarım size. Herşey o kadar ince bir sistemdeki siz bunların tesadüfler içinde olduğunu söylüyorsunuz. Bunların tesadüf olduğuna inanıyorsanız aklınızı kaybetsinizdir bence.
Lütfen mantıklı düşünün
Ben Müslüman olarak görevimin bir kısmını yerine getirdim. Hesap gününde neden İslam'ı onlara anlatmadın demeyecekler. sizi karar vermekte zorlayamam.