WitaLOL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Çalıştığım Yerde Çok Crakli Office Kullanan Var Bunları Tespit Etmeye Çalışıyorum Yanı Sıra Diğer Programlarda Crackli Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim
Dosya konumlarında crack ile ilgili bir şey var mı kontrol edin. Onun dışında anlayamazsınız sanırsam.Çalıştığım Yerde Çok Crakli Office Kullanan Var Bunları Tespit Etmeye Çalışıyorum Yanı Sıra Diğer Programlarda Crackli Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim
Dosya Konumlarına Baktım Ama Anlayamadım office anlaşılıyor ama öbürleri anlaşılmıyorDosya konumlarında crack ile ilgili bir şey var mı kontrol edin. Onun dışında anlayamazsınız sanırsam.
kısım boş değil aktive edildi diyor ama cmd den komut yazarak öğrendim office kısmında sıkıntı yok ama diğer lisans gerektiren şirkette kullanılan programlarında çoğu crackli bunları nasıl anlayacağımı bilmiyoruHerhangi bir word excel vb. office uygulamasını aç. Dosya'ya ya gir ve sonra Hesap veya Office Hesabı'nı seç, ürün Bilgileri altında, Office'ın durumunu ve aktivasyon durumunu görebilirsin. Crackli office lerde genelde bu kısım ya boş olur, yada internette yaygın bulunan aktivasyon kodlarından biri olur.