Soru Bilgisayardaki Programların Lisansının Orjinalliğini Nasıl Öğrenirim

WitaLOL

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Çalıştığım Yerde Çok Crakli Office Kullanan Var Bunları Tespit Etmeye Çalışıyorum Yanı Sıra Diğer Programlarda Crackli Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Çalıştığım Yerde Çok Crakli Office Kullanan Var Bunları Tespit Etmeye Çalışıyorum Yanı Sıra Diğer Programlarda Crackli Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim
Dosya konumlarında crack ile ilgili bir şey var mı kontrol edin. Onun dışında anlayamazsınız sanırsam.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Herhangi bir word excel vb. office uygulamasını aç. Dosya'ya ya gir ve sonra Hesap veya Office Hesabı'nı seç, ürün Bilgileri altında, Office'ın durumunu ve aktivasyon durumunu görebilirsin. Crackli office lerde genelde bu kısım ya boş olur, yada internette yaygın bulunan aktivasyon kodlarından biri olur.

WitaLOL

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Herhangi bir word excel vb. office uygulamasını aç. Dosya'ya ya gir ve sonra Hesap veya Office Hesabı'nı seç, ürün Bilgileri altında, Office'ın durumunu ve aktivasyon durumunu görebilirsin. Crackli office lerde genelde bu kısım ya boş olur, yada internette yaygın bulunan aktivasyon kodlarından biri olur.
kısım boş değil aktive edildi diyor ama cmd den komut yazarak öğrendim office kısmında sıkıntı yok ama diğer lisans gerektiren şirkette kullanılan programlarında çoğu crackli bunları nasıl anlayacağımı bilmiyoru