CPU-Z'den ekran görüntüsü atabilir misiniz?Laptobuma 2 hafta önce ram aldım taktım 2 haftadır tıkırındaydı ama artık taktığım ramler gözükmüyor eski ramimi taktım onuda okudu ama sonra hiç okumadı ne yapmam lazım Crucial 16gb ddr4 3200mhz ram
CPU-Z'den ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Görünüyor. Başka slotlarda RAM var mı yok mu kontrol edin isterseniz programdan.
başka slotlarda ram yok 1 tane dahili var 4gb o gözüküyor sadeceGörünüyor. Başka slotlarda RAM var mı yok mu kontrol edin isterseniz programdan.
SS'ini aldığınız şeyin farkında mısınız?başka slotlarda ram yok 1 tane dahili var 4gb o gözüküyor sadece
neden ne oldu?SS'ini aldığınız şeyin farkında mısınız?
Yazan RAM'in özelliklerine bakar mısınız?neden ne oldu?
,1600mhz yazıyor onu benfde fark ettim ve şaşırdım fakat şuan laptop 3500 mhz de çalışıyrYazan RAM'in özelliklerine bakar mısınız?
1600x2. CPU-Z'de alt kısımda en sağda yazan MHz 2 ile çarpılır. Laptoplarda zaten hangi MHz'yi destekliyorsa direkt çalışır.,1600mhz yazıyor onu benfde fark ettim ve şaşırdım fakat şuan laptop 3500 mhz de çalışıyr
yani? laptopbum ddr4 ü destekliyor1600x2. CPU-Z'de alt kısımda en sağda yazan MHz 2 ile çarpılır. Laptoplarda zaten hangi MHz'yi destekliyorsa direkt çalışır.
Ne demek yani? Hiçbir sorun yok bilgisayarınızda kısacası.
ama 16gb ram gözükmüyorNe demek yani? Hiçbir sorun yok kısacası.
Ne demek yani? Hiçbir sorun yok bilgisayarınızda kısacası.
Daha demin forumdan sildiğiniz SS'teki RAM, sizin görünmüyor dediğiniz RAM'in ta kendisiydi ama fark etmediniz.ama 16gb ram gözükmüyor
onu fark ettim silmemin sebebide özel bilgi içerdiğini sardım korktum .Daha demin forumdan sildiğiniz SS'teki RAM, sizin görünmüyor dediğiniz RAM'in ta kendisiydi ama fark etmediniz.
o ram cpu-z de gözüküyor ama görev yöneticisinde gözükmüyorDaha demin forumdan sildiğiniz SS'teki RAM, sizin görünmüyor dediğiniz RAM'in ta kendisiydi ama fark etmediniz.