- Reaksiyon puanı
- 5,461
Pek mümkün değil aslında ben cihazına virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum.iPhonea saldırabilen ihtimalleri var mı reis sende iPhone kullanıyorsun ya
Pek mümkün değil aslında ben cihazına virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum.iPhonea saldırabilen ihtimalleri var mı reis sende iPhone kullanıyorsun ya
Nasıl sızdın bir program mı yükledin kendi iPhone’una ?Ben kendi iPhone me sizmistom ip gerekiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Varda çok degil
Nasıl sızdın iPhone’una kendi telefonuna bir şey mi yükledin telefonunaYani ya yapan adam sana takıl olcak yada sen zengin Olcan yoksa uzun iş
Yok sızılıyo bı ara yapıyordum ama unuttumNasıl sızdın bir program mı yükledin kendi iPhone’una ?
Demek istediğim sızdığın telefonda bir program yüklümüydüYok sızılıyo bı ara yapıyordum ama unuttum
Sanal wifi kuruyon ona bağlattiriyon sonra uygulamalar bazı wifiden işi hallediyor
Bı kere sizdinmi wifi gerek olmuyo ipe siziyor
Reis sormak istediğim soruyu cevaplamadın sızmak için sızdığın telefona bir program yükledin mi?Modem varsa fişi cek bı 5 dk bekle
Programa gerek kalmıyor anladığım kadarıyla.Reis sormak istediğim soruyu cevaplamadın sızmak için sızdığın telefona bir program yükledin mi?
EvtPrograma gerek kalmıyor anladığım kadarıyla.
Kardeş sorumu cevaplarmısın sızdığın telefonda yüklü program sayesindemi sızdın.Modemin fişi i çek 5 dk bekle o ip değiyor ozman
Programla değil diyor kanks iyi okuKardeş sorumu cevaplarmısın sızdığın telefonda yüklü program sayesindemi sızdın.
VPN varmiiProgramla değil diyor kanks iyi oku
3 gün oldu ben bu olayı yaşayalıProgramla değil diyor kanks iyi oku
VPN var mı cihazında ?3 gün oldu ben bu olayı yaşayalı
Bak VPN gelen yukledinmi3 gün oldu ben bu olayı yaşayalı
YokVPN var mı cihazında ?
ModemiKapatirsan VPN etkisi gorur
Modemi 5 Dakika kapamanı söylüyor arkadaş
TamamKapatirsan VPN etkisi gorur
Modemi