• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone'uma birisi mi sızdı?

Mahmutcanno

Asistan
Reaksiyon puanı
40
İyi dinleyin. Telefonumu biryere koydum bi mutfağa gittim geldiğimde ekranda tuş kilidini 1 dakika sonra deneyin diyordu. Herneyse gittim birdahaki mutfağa geri geldim 1 dakika geçmiştir diye düşündüm. Ama busefer 10 dakika diyordu yani tekrar denenmiş. Evde kimse yoktu. Bende bir saldırı telefonuma uzaktan bir erişim sağlandığını düşünüyorum. İlk başta 1 dakika dediğinde şüphelenmedim ama ikinci kez denenince şüphelendim yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de oldu o. Çok ilgincime gitti ama bir daha olmadı hiç.

İyi dinleyin. Telefonumu biryere koydum bi mutfağa gittim geldiğimde ekranda tuş kilidini 1 dakika sonra deneyin diyordu. Herneyse gittim birdahaki mutfağa geri geldim 1 dakika geçmiştir diye düşündüm. Ama busefer 10 dakika diyordu yani tekrar denenmiş. Evde kimse yoktu. Bende bir saldırı telefonuma uzaktan bir erişim sağlandığını düşünüyorum. İlk başta 1 dakika dediğinde şüphelenmedim ama ikinci kez denenince şüphelendim yardımcı olursanız sevinirim.
Evde şifreyi durmadan deneyen bir minik var mı?

Valla kral o zaman ben bu konuyu gece araştırayım.
Tamam kral eyw biri şey dedi ama biri uzaktan erişirse kilidi giremez dedi ekran siyah gözükür dedi inanamadım ama bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kral o zaman ben bu konuyu gece araştırayım.
Yazdığımı okurmusun birde gece araştırırmısın lütfen

Son düzenleme:
Tamam kral eyw biri şey dedi ama biri uzaktan erişirse kilidi giremez dedi ekran siyah gözükür dedi inanamadım ama bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdığımı okurmusun birde gece araştırırmısın lütfen
Tamam kral elimden geldiğince araştıracağım.

Hiç 10 dk kilitlenmedi ama birkaç kez herhangi bir şifre denemesi yapmadığım halde, durduk yere 1 dk lık kilitlendiğine şahit olmuştum. Kullandığım uygulamalar belli, 3. parti yazılımlarla hiç uğraşmadım ve telefonumda lisanslı antivürs de olunca; açıkçası yazılımsal bir hatadır diye üzerine hiç düşmemiştim. Önemli dosyalarını yedekleyip telefonu sıfırlamanda fayda var bence.

Aynısı 1 kez banada oldu. 1 dk bekletti tekrar olmadı.

o bug dır büyük ihtimalle çok dert edilesi bişey değil ayrıca iş adamı değilsen ve çok paran yoksa çok takmazlar seni onların hedefleri bellidir

o bug dır büyük ihtimalle çok dert edilesi bişey değil ayrıca iş adamı değilsen ve çok paran yoksa çok takmazlar seni onların hedefleri bellidir
Peki bir şey soracam uzaktan biri erişse tuş kilidini girebilir mi? Deneyebilir mi?

Peki bir şey soracam uzaktan biri erişse tuş kilidini girebilir mi? Deneyebilir mi?
Ona net birsey diyemem sonuçta bir hacker değilim ama sen isini saglama al onemli yedekleri al iphoneyi kurtarma moduna al itunese bağla icindeki herseyi temizle

Sağlamsa deneyebilir çok sağlamsa çünkğ standart yazılımlar tuş kilidinden sonrasına bakar sen bak boştayken çok şarj yiyorsa kullanmıyorken fln biri sızmıştır kesin sıfırla pil yüzdene de bak ona göre hesapla

Kardeşim inan bana sızan adam seni tanısa okb olduğunu bilse abi özür diliyorum telefonundan çıkıp gidiyorum der gider ?

Bende böyle bir soruna denk gelmedim, Araştırdım da ama kayda değer birşey bulamadım henüz.

Bence bir antivirüs kur ama iyi olsun o siler ve ip format da atabilirsin