Enkaren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Lise çağında bir öğrenciyim Bilişim Teknolojileri bölümünde Veri tabanı programcılığı okuyorum ve şu anki bilgisayarımla daha fazla ilerleme kaydedemiyorum bu yüzden yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Genelde Blender,Microsoft Visual Studio ve Phyton gibi uygulamalar kullanıyorum fakat bilgisayarım artık bu programları bile açmakta zorlanmaya başladı, bir tane bilgisayara karar vermiştim ilk başta GTX 1660S ekran kartlı + i5 10400F ekran kartı olan bir bilgisayardı 9bin lira idi sonra yükselip 10bin oldu sonra birdaha yükseldi 11-12bin'e çıktı mining zamanlarında şu anda sadece ekran kartı 10bin tl olduğu için ekran kartını düşürmeye karar verdim ve buda şu anki almayı düşündüğüm sistem:
işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X ile değiştirdim
Ram'i de Corsair Vengeance LPX 16GB 3000mhz DDR4'e yükselttim
şu anki fiyatı 9856tl
bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama öncesinde bir danışmak istedim.
birde dolar düşünce belki fiyatlar düşer diye almamıştım bilgisayarı şu anda düşmedi hala yüksek tavsiyem benim gibi bilgisayar alıcaklar varsa şu anda alsınlar yoksa bunlar düşecek gibi değil.
Pollux 3A-GTX1650 - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
işlemciyi AMD Ryzen 5 3500X ile değiştirdim
Ram'i de Corsair Vengeance LPX 16GB 3000mhz DDR4'e yükselttim
şu anki fiyatı 9856tl
bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama öncesinde bir danışmak istedim.
birde dolar düşünce belki fiyatlar düşer diye almamıştım bilgisayarı şu anda düşmedi hala yüksek tavsiyem benim gibi bilgisayar alıcaklar varsa şu anda alsınlar yoksa bunlar düşecek gibi değil.