- Reaksiyon puanı
- 23,598
Bayram akşamına kadar basit ama bayram akşamı AAA+ verebilirler belki.Son anda yine ters köşe yapıp mükemmel bişey vericekler. İnşallahh.
Bayram akşamına kadar basit ama bayram akşamı AAA+ verebilirler belki.Son anda yine ters köşe yapıp mükemmel bişey vericekler. İnşallahh.
Remnant : From The Ashes mükemmel bir oyun. Kendini tanıtamadı diye önyargınız var sanırım ama çok çok iyi bir oyun. Arkadaşlarla çok sarıyor.eğer liste doğruysa ve son 4 gündeki oyunlar güzel çıkmazsa boşu boşuna sevindim demektir. Neon Abyss dışında hiç birini oynamam.
ufacık mini minnacık bir sorunum var.Oynayacak arkadaşım yok. Ayrıca videosunu izledim ama hoşuma gitmedi.Remnant : From The Ashes mükemmel bir oyun. Kendini tanıtamadı diye önyargınız var sanırım ama çok çok iyi bir oyun. Arkadaşlarla çok sarıyor.
Bir yandan epicin harika indirimleri ve beleş oyunları bir yandan steamin kış indirimleriKış indirimlerinin başlaması lazım değil miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır 21:00 da başlayacakmış galiba.
![]()
Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History
A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year.steamdb.info
Hocam benim pek bir fikrim yok bu oyun için acaba ne olacakYenisinde olan ve adı bu Tatar yayı veya bu Arbalet var. Bazılarının tahminine göre oyun bu Mutant Year Zero: Road to Eden olacak. Aynısından oyunda da varmış. Sizlerin tahmini ne? Merak ettim.
Benim tahminim Mutant Year Zero. Steam de God of War indirime girse 10 numara olurda onu koymazlar indirime.Bir yandan epicin harika indirimleri ve beleş oyunları bir yandan steamin kış indirimleri
??
Hocam yarınki oyun ne olur ben birşey bulamadım
Hocam benim pek bir fikrim yok bu oyun için acaba ne olacak
Önümüzdeki 3 yıl içerisinde eskimesi mümkün değil. GTA Definitive Edition alan oyunculara bile RDR 2 hediye etmeyen Rockstar, gidip de bu oyunun beleş dağıtılmasına kesinlikle izin vermez.Rdr2 eskidigi zaman onu da verirler.
Yani haklısınız bir başyapıt olarak geçiyor oyunÖnümüzdeki 3 yıl içerisinde eskimesi mümkün değil. GTA Definitive Edition alan oyunculara bile RDR 2 hediye etmeyen Rockstar, gidip de bu oyunun beleş dağıtılmasına kesinlikle izin vermez.
Güzel bir AAA oyun vereceklerini düşünüyorum ancak yankı getirecek kadar sağlam bir oyun vereceklerini sanmıyorum.Siz bu 15 günlük süreçte hala umutlu musunuz ? Güzel oyunlar verir mi ?
404 veriyor
Keşke sıraya girme özelliği olsaydı.404 veriyor
Ne yaptın Epic vermekten vaz mı geçtin
?
Şaka maka büyük çaplı bir sorun var
Şuan herkeste durum aynıymış404 veriyor
Ne yaptın Epic vermekten vaz mı geçtin
?
Şaka maka büyük çaplı bir sorun var
Yok yok, klasik Epic Games. Sevmeme tek sebebim launcherı.Şuan herkeste durum aynıymış. Artık ne vereceklerse dayanmadı.
Hocam Epic tasarımı vs iyi ama şu launcheri düzeltse daha iyiye gidecekYok yok, klasik Epic Games. Sevmeme tek sebebim launcherı.
Bence herkesten özür dileyip bu paketi vermeli![]()
Amazon’s AWS logs third outage this month, affecting Slack, Epic Games Store, Asana and more
Hours later, Amazon is still working on a full restorationwww.theverge.com
Derhal özür dileyip herkese God of War vermeli.![]()
![]()
![]()
Doğrusu da bu!Bence herkesten özür dileyip bu paketi vermeli
Rdr2 + cyberpunk 2077 + god of war + far cry 6 + horizon zero dawn + İzmir tatili
Attığım liste doğruymuş bu oyun vampyr.Geliyor gelmekte olan. Yeni ipucunu çok merak ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 166317
Al işte bunu zamanında bedava vermiş zaten :/
![]()
Batman olabilirGeliyor gelmekte olan. Yeni ipucunu çok merak ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 166317
Al işte bunu zamanında bedava vermiş zaten :/
![]()
O listede sadece tarihleri hatalı.Attığım liste doğruymuş bu oyun vampyr
Oyun büyük ihtimalle VampyrBatman olabilir
Yada vampirli bir oyun
Bugün bedava sunulmadan önce bedava almışımHediyyeni aldım kütüpaneye düştüğü anda program göçtü ?
Ama kaptım hani Dünyada çoğu kişinin önüne geçtim.
şu listeyi arada bir atın da yukarıda kalmasın. Ayrıca bu steam indirimleri ne zaman başlayacak? kartta 40 lira para tutuyorum oyun alacağım.Attığım liste doğruymuş bu oyun vampyr.
Sana bugün ekmek yok. Git uyu ?Bugün bedava sunulmadan önce bedava almışım![]()