Soru Bilgisayar açılırken çizgi çıkması

birkantrdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
22
merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı açtığım da ilk böyle çizgiler beliriyor 20 25 saniye sonra gidiyor hepsi problem nedir ?

psu da mı sıkıntı var yok başka bir nedeni mi var sadece ilk açtığım zamanlar oluyor

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
önce başka bir kablo dene !
büyük ihtimal ekran kartı soketi bile olabilir kartın tam oturduğundan emin olun (=

birkantrdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
22
büyük ihtimal ekran kartı soketi bile olabilir kartın tam oturduğundan emin olun (=

merhaba kablo değişimi yaptım ama anlamam için yarın sabah beklemem gerekiyor çünkü sadece uzun süre çalışmadığında soğukta oluyor bu sorun

birkantrdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Kaç yıl oldu peki alalı ekran kartını ve hasar görme gibi bir durum oldu mu ?

ekran kartı eskide de aynısını yapıyordu yenileme dün yapıldı yani ekran kartı odaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası birde dediğim gibi evin içi soğukken oluyor sadece ne alakası var bilmiyorum

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Monitörden OIduğu Tespit Etmeni Öneririm Bendede Olmuştu Ekran Kartı Fırınlayınca Düzeldi (Fırınlar Problem Olabilir Haberin Olsun)

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
ekran kartından olsa peki 2 ekran kartı değişiminde de sorun devam neden ediyor
Eski telefonumda da soğukta oluyor. Ekranda izler çıkıyor; çizgiler beliriyor, bazen gidiyor; soğukta yapıyor bunu. Eğer bir şekilde telefonu ısıtırsam , video çekmek ya da ısıtacak diğer herhangi bir şey ile , sorun düzeliyor. İnternette okumuştum, ekran kablosu temassızlık yapıyor mu, pinleri tam değmiyor mu diyordu tam hatırlayamadım. Ama sizde de belki öyle bir sorun olabilir. Farklı bir cihazla monitörü birdaha deneyin bence. :)