Nasıl unuturum

MÜPTEZHELL

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Bir kiz sevmistim unutamiyorum şuan 1 saat önce kendim ayrildim onun hayatini mahvetmek istemedim sevgilisi var onun kolunu fln sıkıyor öğrenmesin ona şiddet yapmasin die ayrildim kendi istegimle nasil unutabilirim bu aralar mutsuzum yardım edin

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
En sevdiğin şeylere odaklan. O kızı ne zaman aklından çıkarmassan o kadar acı çekeceksin. Olabildiğince kısa zamanda unut. Mesela oyun oyna yemek yap kitap oku. Arkadaşlarınla buluş.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Bir kiz sevmistim unutamiyorum şuan 1 saat önce kendim ayrildim onun hayatini mahvetmek istemedim sevgilisi var onun kolunu fln sıkıyor öğrenmesin ona şiddet yapmasin die ayrildim kendi istegimle nasil unutabilirim bu aralar mutsuzum yardım edin
Nasıl ayrıldın? Kızın sevgilisi varken sende onunla mı sevgili oldun.

MÜPTEZHELL

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Nasıl ayrıldın? Kızın sevgilisi varken sende onunla mı sevgili oldun.
Ben bilmiyordum onun sevgilisi oldugunu kizin cetesi varmis bunu biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

En sevdiğin şeylere odaklan. O kızı ne zaman aklından çıkarmassan o kadar acı çekeceksin. Olabildiğince kısa zamanda unut. Mesela oyun oyna yemek yap kitap oku. Arkadaşlarınla buluş.
Kitap okuyorum ama onu dusunup duruyorum kitap okurken ister istemez siz uyuyamiyorum dun Saat 5 te kalktim uyuyamiyorum

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Kız 2 taneyle dolanırsa sıkarlar tabi

Ben bilmiyordum onun sevgilisi oldugunu kizin cetesi varmis bunu biliyordum

Kitap okuyorum ama onu dusunup duruyorum kitap okurken ister istemez siz uyuyamiyorum dun Saat 5 te kalktim uyuyamiyorum
Pubg mobile oyna aşırı