Furkanbg26
Doçent
Zulayi 5.5 GB indirdim setupundan sonra güncelleme listesi iniyor dedi kur dediğimde hicbirsey olmuyor ne oyunun klasörü var nede güncellemeyi veya oyunu kuruyor napabilirim
Kurulum donuyor mu?Zulayi 5.5 GB indirdim setupundan sonra güncelleme listesi iniyor dedi kur dediğimde hicbirsey olmuyor ne oyunun klasörü var nede güncellemeyi veya oyunu kuruyor napabilirim
Dosyaları indirdim güncelleme indiriyorum dedi indirdim 2 3 mb falan kur dedi kura bastım kurulmuyorKurulum donuyor mu?
SS atar mısın?Dosyaları indirdim güncelleme indiriyorum dedi indirdim 2 3 mb falan kur dedi kura bastım kurulmuyor
SS atar mısın?
kur tuşuna bastıktan sonra hiçbir tepki olmuyor birdahaSS atar mısın?
işe yaramadı maalesef.Kanka oyunun kendisi sıkıntılı zaten böyle şeyler olması normal yani bilgisayarını yeniden başlat sonra tekrar dene bakalım
Bi 5-10 dakika bekle bende de öyle olmuştu.Mesaj otomatik birleştirildi:
kur tuşuna bastıktan sonra hiçbir tepki olmuyor birdaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
işe yaramadı maalesef.
deniyorumBi 5-10 dakika bekle bende de öyle olmuştu.
maalesef olmadı geneSetup dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dener misin. Birde yine olmuyor ise steamden de indirebilirsin.
Iobit programlarını kesinlikle önermeyin bu uygulamalar sistemi bozuyor. Kaspersky ile taratın. @CovidTRolmuyor ise advanced system care programını indirip bilgisayarını tarat ve yeniden başlat ve tekrar bir dene dostum.
Yine söylüyorum ıobit programlarını kullanmayın kullandırtmayın. O programlar sistem dosyalarını temizleyip sistemi hantal yapıyor. Temizlik yapacaksanız CCLeaner veya Vise Care 365 kullanın.ben aktif olarak kullanıyorum. Sorun yaşamadım hatta 5 yıldan beri kullanıyorum. Fakat bu tarz programlar her daim tarama sağlamamak gerekir. Yoksa işletim sisteminde hata verebiliyor. Advanced System care optimizasyon programı taratıp silersin hiç birşey olmaz. Yinede kullanıcının kendisine kalmıştır. @HP Kullanıcısı
Steamdan indirince normal zuladan farklı diye biliyorumSorun Çözüldü steamdan kurdum ve başarılı oldu iyi forumlar
arada steam bildirim yolluyor onun dışında bir farkı yok.Steamdan indirince normal zuladan farklı diye biliyorum
Yanlış biliyorum demekkiarada steam bildirim yolluyor onun dışında bir farkı yok.