Telofonumun her hangi bir sorunu yok ancak dün sarjı bittiğinde açılmadi 4 saate yakın sarjda tuttum sadece üstündeki beyaz isik yanıp söndü telefon acilmadigi için hard reset felan atamadim bunun çözümü varmi .Telefon= lenovo k5
tamirciye götürüp sorunu öğrenmende sana yardımcı olurTelofonumun her hangi bir sorunu yok ancak dün sarjı bittiğinde açılmadi 4 saate yakın sarjda tuttum sadece üstündeki beyaz isik yanıp söndü telefon acilmadigi için hard reset felan atamadim bunun çözümü varmi .Telefon= lenovo k5
bildiğim kadarıyla batarya tamamen boşalırsa telefonu kendi şarj aletinle açamazsın telefoncular onu özel şarj cihazları ile şarj eder ve öyle açılırTelofonumun her hangi bir sorunu yok ancak dün sarjı bittiğinde açılmadi 4 saate yakın sarjda tuttum sadece üstündeki beyaz isik yanıp söndü telefon acilmadigi için hard reset felan atamadim bunun çözümü varmi .Telefon= lenovo k5
harika cevap hocam mükemmel bir yol bulmuşsunuz arkadaş sizin sayenizde sorununu çözecektamirciye götürüp sorunu öğrenmende sana yardımcı olur
Sorunun cevabını bilmiyorum
Garanti Dışı kalabilir.tamirciye götürüp sorunu öğrenmende sana yardımcı olur
batarya yeni ve orjinal samsung j7 şarj aleti varbildiğim kadarıyla batarya tamamen boşalırsa telefonu kendi şarj aletinle açamazsın telefoncular onu özel şarj cihazları ile şarj eder ve öyle açılır
bende bir kere şarjını tamamen bitirmiştim ve batarya gg olmuştu kendi kendine kapanıp duruyordu yenisini aldım sorun çözüldü
garantisi bitmişti zatenGaranti Dışı kalabilir.
batarya yeni abi nasıl olsunkiBatarya da sıkıntı olabilir.