Görecez Cumartesi Günü Ne Olacağını :) ( Gördük 7-0 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bu maç çok iyilerdi şiir gibi oynadılar. Fenerbahçeli olarak tebrik ettim. Alanyaspor maçı olmasaydı derdim ki , Beşiktaş şampiyonluğu dibine kadar haketti hayırlı olsun. Fakat o maç aklıma geliyor ağzımdan çıkmıyor , çıkamıyor o cümle.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Güzel bir hikaye çıktı Şampiyonluk için de.

Normalde 1-2 tane attık yeter yormayalım kendimizi önümüzde başka maçlar varda diyebilecekken Beşiktaşlı oyuncular gole doymadı :) Takımı bedavadan şampiyonluk yolunda hırslandıran Hatay'ın Hocasına teşekkürler...

3 gün önce maçta çıkmış bir takım nasıl bir gazla oynadıysa artık.

Son düzenleme:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
3 gün önce maçta çıkmış bir takım nasıl bir gazla oynadıysa artık.
Fenerbahçe bir haftada 3 maça çıktı şova gerek yok.

Biz 3 maça ağzımızı açmadık adamlar 2 maça ağlamaya , arka arkaya itirazlara başlamış doyamamışlar. Hakemler zaten sizden yana ne bu şikayet halen daha anlamış değilim. Neyse şampiyonluğunuz hayırlı olsun.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Biz 3 maça ağzımızı açmadık adamlar 2 maça ağlamaya , arka arkaya itirazlara başlamış doyamamışlar. Hakemler zaten sizden yana ne bu şikayet halen daha anlamış değilim. Neyse şampiyonluğunuz hayırlı olsun.

Ne zaman hangi hafta çıktı 7 günde 3 maça ...

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137

download.jpg

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ne zaman hangi hafta çıktı 7 günde 3 maça ...

aaaa.png

Tam 7 günde birbirinden güçlü 3 takımla olan maçı. Sergen Hoca bunları görmüyor gözünü nasıl bir hırs bürüdüyse yok oyuncu sağlığı yok o yok bu diyerek taraftarlarını yalanla kandırıp algısını mis gibi yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20/21 sezonunu tek görselle açıklayın deseler bunu paylaşırım. Adam Altayın kurtarışlarına bile itiraz etti pes artık.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
İkinciliğe Fener gelmeli.Beşiktaştan sonra en çok o haketti.Gs zaten iç karışıklıklarla uğraşıyor.Fatih terimin bile yeri garanti değilken 2.olmaları epey zor.
İlk 2 sıradakini şimdiden tebrik ediyorum.
(Takım tutmuyorum.)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ekli dosyayı görüntüle 150353

Tam 7 günde birbirinden güçlü 3 takımla olan maçı. Sergen Hoca bunları görmüyor gözünü nasıl bir hırs bürüdüyse yok oyuncu sağlığı yok o yok bu diyerek taraftarlarını yalanla kandırıp algısını mis gibi yapıyor.

20/21 sezonunu tek görselle açıklayın deseler bunu paylaşırım. Adam Altayın kurtarışlarına bile itiraz etti pes artık.

Sen Türkiye Kupasını maçı olarak demişin ben direk Lig maçı yaptık diyorsun sandın...

Ayrıca bunlar ligin başları ortaları zamanları ama şuan Lider ve şampiyonluğa oynayan bir takıma veriyorsun 2-3 gün ara ile maçları.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Sen Türkiye Kupasını maçı olarak demişin ben direk Lig maçı yaptık diyorsun sandın...

Ayrıca bunlar ligin başları ortaları zamanları ama şuan Lider ve şampiyonluğa oynayan bir takıma veriyorsun 2-3 gün ara ile maçları.
Kupa maçı maç değil mi ? 9 , 10 tane ilk 11 oyuncumuz oynamış Galatasaray derbisinden sonra. Ağlamanıza anlam veremedim Hatayspor ve GS size karşı güçlü liderliğe oynayan takımlar da Fener oynayınca mı 2. 3. lig takımı gibi muamele görüyor? Sergen bey size kollarını açıp algı yaratmayı iyi öğretmiş sanırsam hemen ortalığı yalanlarla kızıştırmaya çalıştınız.

Yunus5561

Asistan
Reaksiyon puanı
210
İkinciliğe Fener gelmeli.Beşiktaştan sonra en çok o haketti.Gs zaten iç karışıklıklarla uğraşıyor.Fatih terimin bile yeri garanti değilken 2.olmaları epey zor.
İlk 2 sıradakini şimdiden tebrik ediyorum.
(Takım tutmuyorum.)
GS gelecek inanıyorum

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Kupa maçı maç değil mi ? 9 , 10 tane ilk 11 oyuncumuz oynamış Galatasaray derbisinden sonra. Ağlamanıza anlam veremedim Hatayspor ve GS size karşı güçlü liderliğe oynayan takımlar da Fener oynayınca mı 2. 3. lig takımı gibi muamele görüyor? Sergen bey size kollarını açıp algı yaratmayı iyi öğretmiş sanırsam hemen ortalığı yalanlarla kızıştırmaya çalıştınız.
Her hafta bir takımdan bizi yensin diye kimle oynuyorsak ondan medet uman takımın taraftarı mı söylüyor bunu. Sergen Beşiktaşın hocası olduğu günden beri oluşan puanlamada Beşiktaşla ikinci Trabzonspor arasında 15 puandan fazla fark var, fenere 20 puandan fazla takmışız. Geçen senenin ikinci yarısından itibaren puan ortalaması 2'yi geçen tek takımız ama lafa gelince "Sergen kollarını açıyor." Utanmasanız gözünün üstünde kaşı var diye adama sallayacaksınız.

Fenerbahçe bir haftada 3 maça ikinci yarının başında çıktı beşiktaş ligin sonunda çıktı. Beşiktaş Kayseriyle içerde oynadı sonra Rize deplasmanına gitti ardından döndü Hatayla içerde oynadı. Fener Hatay deplasmanına gitti sonraki iki maçı da İstanbulda oynadı. Sizin yol yorgunluğu denen bir şeyden haberiniz yok galiba. Bizden önce maç yapan Kayseri bizden iki gün sonra oynuyor. Biz bunu dile getirip maçı bir gün sonra oynayalım deyince de Beşiktaş ağlıyor oluyor.

Gerçi Koronalı Bupendzayı GS maçında oynatmak için 40 takla atan (gs taraftarı ortalığı yıkmasa allem kallem edip bupendzayı oynatacaktı Hatay o maçta), Fenerden ve bilhassa Ali başkandan Bupendza için "bir şeyler uman" (başkanlarının açıklaması var) bir takımdan zaten beklentimiz yoktu, onlar da sağ olsun şaşırtmadılar. Biz de halk tabiriyle ellerine verip gönderdik. Sempati duyuyordum başlarda ama o GS maçı işleri değiştirdi. Yenmeleri değil koronalı oyuncuyu oynatmak için attıkları taklalar. Bu sene düşmezler de seneye inş Akbilin yanına yolcu olurlar. Düşmesini istediğim iki takım var biri Hatay, diğeri Akbil. Akbilin ihtimali var ve inş düşer.

Bu arada bir Beşiktaşlı olarak Emrenin başarılı olmasını isterim. Genç hocalar başarılı olsun ki fosillerden kurtulalım.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Her hafta bir takımdan bizi yensin diye kimle oynuyorsak ondan medet uman takımın taraftarı mı söylüyor bunu. Sergen Beşiktaşın hocası olduğu günden beri oluşan puanlamada Beşiktaşla ikinci Trabzonspor arasında 15 puandan fazla fark var, fenere 20 puandan fazla takmışız. Geçen senenin ikinci yarısından itibaren puan ortalaması 2'yi geçen tek takımız ama lafa gelince "Sergen kollarını açıyor." Utanmasanız gözünün üstünde kaşı var diye adama sallayacaksınız.

Fenerbahçe bir haftada 3 maça ikinci yarının başında çıktı beşiktaş ligin sonunda çıktı. Beşiktaş Kayseriyle içerde oynadı sonra Rize deplasmanına gitti ardından döndü Hatayla içerde oynadı. Fener Hatay deplasmanına gitti sonraki iki maçı da İstanbulda oynadı. Sizin yol yorgunluğu denen bir şeyden haberiniz yok galiba. Bizden önce maç yapan Kayseri bizden iki gün sonra oynuyor. Biz bunu dile getirip maçı bir gün sonra oynayalım deyince de Beşiktaş ağlıyor oluyor.

Gerçi Koronalı Bupendzayı GS maçında oynatmak için 40 takla atan (gs taraftarı ortalığı yıkmasa allem kallem edip bupendzayı oynatacaktı Hatay o maçta), Fenerden ve bilhassa Ali başkandan Bupendza için "bir şeyler uman" (başkanlarının açıklaması var) bir takımdan zaten beklentimiz yoktu, onlar da sağ olsun şaşırtmadılar. Biz de halk tabiriyle ellerine verip gönderdik. Sempati duyuyordum başlarda ama o GS maçı işleri değiştirdi. Yenmeleri değil koronalı oyuncuyu oynatmak için attıkları taklalar. Bu sene düşmezler de seneye inş Akbilin yanına yolcu olurlar. Düşmesini istediğim iki takım var biri Hatay, diğeri Akbil. Akbilin ihtimali var ve inş düşer.

Bu arada bir Beşiktaşlı olarak Emrenin başarılı olmasını isterim. Genç hocalar başarılı olsun ki fosillerden kurtulalım.
Gs inşallah Feneri yener de liderliğe geçeriz diyenler Karagümrüklü müydü? Her maçımızda rakibimizi destekleyen sizlersiniz. Daha geçen Alanya maçında vefat eden Alanya oyuncusu için saldır Alanya fener karşısında bol şans tweetleri attı beşiktaşlı hesaplar işinize gelmeyenleri görmüyorsunuz sanırsam?

Ek olarak sezon başında da sezon sonunda da fark etmez 3 puan 3 puandır. Oyuncular yılda milyonlarca doları kazanıyorsa bir zahmet çabalasın veyahutta yönetim kadro derinliğini arttırsın yok yol yorgunu yok bilmem ne mazeret olamaz.

Hatay maçını erteletmek için tekrar tekrar covid testi de istediniz halen daha utanmadan Fenerli ve Galatasaraylılara sallıyorsunuz daha ne diyelim size.

Üstte dediğim gibi 1 2 maçınız hariç kalan maçlarınızda genele vurduğumuzda şampiyonluğu hakettiniz tebrikler. Fakat saçma sapan şeyleri övmeyi bırakın.

Her hoca itiraz eder buna kimse de karışamaz çok stresli oluyorlar saha kenarında. Fakat sergen hoca her yerden bir pay çıkartmak için ota şeye itiraz ediyor. Altayın derbide kurtarışlarına, oyuncumuzun driblingine vs vs. Utanmasa e bu rakip takım nefes alıyor diye itiraz edecek. Maç sonu yaptığı algı operasyonlarına hiç değinmiyorum.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Olayı bilmiyorum ama tebrikler.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,046
Ben Galatasaraylıyım öncellikle beşiktaşı tebrik ederim ona buna hakeme taş atmaya gerek hakemler üç büyüklerin hepsinede yerine göre yardım etti yerine göre yaktı herkeste biliyorki bu sene ne galatasaray top oynadı nede fenerbahçe hani bi söz vardırya önce çuvaldızı kendine batır sora iğneyi başkasına batırırsın galatasaray fatih terim ve egosu yüzünden bu sene kaybetti fenerbahçede erol bultun beğenilmeyen oyunu yüzünden bir sürü puan kaybetti matematikselmiş fizikselmiş bana göre galatasarayın şampiyonluk şansı yok bu oyunula beşiktaş hak etti oynadığı oyun sezon başından beri iyiydi kısıtlı kadroya rağmen hayırlısı olsun şampiyonluğu en azından beklentileri boşa çıkarmadılar

Reaksiyon puanı
687
Gördük Cumartesi ne olduğunu :p Sergen Hoca'yı çok kızdırıyorlar. Çarşamba gecesi maç yapıyor Cumartesiye Tekrar maç koyuyorlar ve rakip hoca bize laf ediyor sonuçta bu oluyor.

Hangi takımların maçı ? Bana anlatır mısınız bilmiyorum da.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Tebrik ediyorum çok iyi oynadılar. Oldukça zevkli bir maçtı. Bu maçtan sonra şampiyonluk zor. Alanya maçı tekrarlanırsa belki bir şansımız olabilir.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845

Şu fenev bir kere ağlamasın bir geliştirin kendinizi

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Bu maç çok iyilerdi şiir gibi oynadılar. Fenerbahçeli olarak tebrik ettim. Alanyaspor maçı olmasaydı derdim ki , Beşiktaş şampiyonluğu dibine kadar haketti hayırlı olsun. Fakat o maç aklıma geliyor ağzımdan çıkmıyor , çıkamıyor o cümle.
GS.3 cü sırada ya belki yeneriz diğer maçlarda bjk yi belki .d

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Şu fenev bir kere ağlamasın bir geliştirin kendinizi
Jimnastik Kulübü taraftarının bunu söylemesi ilginç.

Arkadaş boş ve uzun bir yorum yapmış açıklama gereği duydum ağlama falan değil. Üstte tebrikte ettik yazacak bir şey bulamayınca ağlama diyorsunuz yazık.
GS.3 cü sırada ya belki yeneriz diğer maçlarda bjk yi belki .d
Bahsettiğim olay 1. Devrede yaşandı.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910

Arkadaş boş ve uzun bir yorum yapmış açıklama gereği duydum ağlama falan değil. Üstte tebrikte ettik yazacak bir şey bulamayınca ağlama diyorsunuz yazık.

Bahsettiğim olay 1. Devrede yaşandı. Alahım kimlerle tartışıyoruz futbol bilgileri 0 ??
komik değil yalnız sadece yeneriz belki gs ile maçı olursa dedim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Burada fanatiklik yapmayın, herkes yorumlarına dikkat etsin, iyi olan kimse tebrik etmesini bilsin burada sallamasın bilip bilmeden, yoksa konuyu kapatacağım.

Bahsettiğim olay 1. Devrede yaşandı. Alahım kimlerle tartışıyoruz futbol bilgileri 0 ??
Yorumlarına dikkat et uçlara girme sözlerin tahrik edici uyarıyorum seni.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Burada fanatiklik yapmayın, herkes yorumlarına dikkat etsin, iyi olan kimse tebrik etmesini bilsin burada sallamasın bilip bilmeden, yoksa konuyu kapatacağım.
Tebrik ettik ne fanatikliği? Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarları bize sallarken sorun yok çünkü sizde o takımlısınız, ben savununca konu kilitleyeceğim. Güzel hikaye.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
bence kapatın hocam üstteki kullanıcının bana yaptığı yorum biraz üzdü beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...