- Reaksiyon puanı
- 703
arkadaşım bu linkteki cihazı aldı sıfır gibiydi bende bundan alacağım (yanında 2 oyunda var) bu satıcı güvenilir mi sizce yoksa edia bilişim daha mı güvenilir
Güvenilir gibi duruyor ama sana söylüyorum oraya teşhir yazmışlar o büyük ihtimalle ikinci eldir.arkadaşım bu linkteki cihazı aldı sıfır gibiydi bende bundan alacağım (yanında 2 oyunda var) bu satıcı güvenilir mi sizce yoksa edia bilişim daha mı güvenilir
arkadaşım aynı kişiden almış inceledim sıfır gibi orjinal kutusuyla herşeyiyle geliyo (bildiğin high speed hdmi yollamışlar) kol da sıfırdı (ciddi sıfırdı) hatta dediğim gibi 2 oyunda vardı yanındaGüvenilir gibi duruyor ama sana söylüyorum oraya teşhir yazmışlar o büyük ihtimalle ikinci eldir.
İyi o zaman alabilirsin sıkıntı olmaz.arkadaşım aynı kişiden almış inceledim sıfır gibi orjinal kutusuyla herşeyiyle geliyo (bildiğin high speed hdmi yollamışlar) kol da sıfırdı (ciddi sıfırdı) hatta dediğim gibi 2 oyunda vardı yanında
mediamarktda var açıp oynayabiliyon onlar mıTeşhir ürünleri reklam, satış amaçlı vitrin vb görülebilecek alanlarda sergilenen ürünlerdir.
Evet onlar.mediamarktda var açıp oynayabiliyon onlar mı