iPhone 7'im var huawei P40 lite'a geçmeli miyim?

AYS Atahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar iyi günler ben iPhone 7 kullanıyorum.Esiden Huawei P40 lite'ım vardı özellik açısından daha iyi olduğu için değiştir meyi düşünüyorum sizce Huawei P40 lite'a geri dönmeli miyim?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar iyi günler ben iPhone 7 kullanıyorum.Esiden Huawei P40 lite'ım vardı özellik açısından daha iyi olduğu için değiştir meyi düşünüyorum sizce Huawei P40 lite'a geri dönmeli miyim?
Tabiki hayır.Google servisleri olmayan cihazı almanı tavsiye etmem.Bütçe ne kadar?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Google Servisleri olmayan bir model, önermem. Bütçen ne kadar?

AYS Atahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tabiki hayır.Google servisleri olmayan cihazı almanı tavsiye etmem.Bütçe ne kadar?
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google servisleri yok ve ben olsam geçmezdim. Bütçeniz ne kadar?
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google Servisleri olmayan bir model, önermem. Bütçen ne kadar?
Teşekkürler

AYS Atahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki Huawei'de yedekten geri alınca phone clone uygulamasından yüklersek uygulamalar yine mi web wersiyonu olarak geliyor?

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
İPhone'dan Android'e geçmeyin. Ben yaptım pişmanım. Bende İphone'dan Huawei'ye geçtim. Büyük hata...

AYS Atahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sağolun geri bildirimiz için teşekkür ederim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İPhone'dan Android'e geçmeyin. Ben yaptım pişmanım. Bende İphone'dan Huawei'ye geçtim. Büyük hata...
Yaptığın yorum çok saçma.Android işletim sistemini sadece Huawei mi kullanıyor? Samsung, Oppo,Xiaomi, Realme, Oneplus gibi markalar varken Android'e pişmanlık demek bence mantıklı bir yorum değil.

teknoman007

Doçent
Reaksiyon puanı
312
2015 yılında çıkan iphone 6s modelini almıştım. 2016 yılında samsung galaxy s7 çıkmıştı. reklamları falan dikkatimi çekmişti kullandığım iphone 6s telefonumu takas ile verip sıfır samsung galaxy s7 almıştım. 1 ay kullandıktan sonra sattım ve iphone 6s plus satın aldım hala daha iphone 6s plus kullanıyorum iphone kullanıcısı isen android önermem.

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
Yaptığın yorum çok saçma.Android işletim sistemini sadece Huawei mi kullanıyor? Samsung, Oppo,Xiaomi, Realme, Oneplus gibi markalar varken Android'e pişmanlık demek bence mantıklı bir yorum değil.
Tamam ama sonuçta uzun süre İPhone kullanmış insanlarda belirli bir alışkanlık oluyor. Ve Android'e alışamıyor. (bende oldu) Ayrıca kişiden kişiye değişir şimdi bu konuda ios-andorid tartışmasına girmeyelim :D ben arkadaşı uyardım. İosdan Androide geçmemesi konusunda

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Google Servisleri olmayan bir cihaz almanızı önermem. Bütçe ve önceliklerinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Tamam ama sonuçta uzun süre İPhone kullanmış insanlarda belirli bir alışkanlık oluyor. Ve Android'e alışamıyor. (bende oldu) Ayrıca kişiden kişiye değişir şimdi bu konuda ios-andorid tartışmasına girmeyelim :D ben arkadaşı uyardım. İosdan Androide geçmemesi konusunda
Şu konuda haklısın.Bazı insanlar iosa çok alışıp android'e geçtiğinde afallıyor.Bazı insanlar da Android'e alışıp iosa geçtiğinde yapamıyor.Bunu android pişmanlık demek yada kesin bir yorumda bulunmak doğru değil.Konuyu açan kişiye P40 lite Google servisleri olmadığı için tavsiye etmiyorum ama android tarafında bir sürü seçenek var.İphone la devam etmek isterse tercih onun benim için sorun yok.

Son düzenleme:

AYS Atahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Google Servisleri olmayan bir cihaz almanızı önermem. Bütçe ve önceliklerinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Açıkçası benim bir bütçem yok takas düşünüyorum ama değeri ise 2300TL sadece bir ara aklıma esiyor istiyorum ama sonra bakıyorum ki iPhone 7 daha iyi pişman olur muyum p40 lite alırsam ve phone clone uygulamasından veri aktarırsam uygulamalar normal olarak mı yükleniyor app galeride olan mı?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Açıkçası benim bir bütçem yok takas düşünüyorum ama değeri ise 2300TL sadece bir ara aklıma esiyor istiyorum ama sonra bakıyorum ki iPhone 7 daha iyi pişman olur muyum p40 lite alırsam ve phone clone uygulamasından veri aktarırsam uygulamalar normal olarak mı yükleniyor app galeride olan mı?
Pişman olursunuz bence. Gerek yok bana göre takasa.
Uygulama aktarımını bilmiyorum maalesef.

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
samsung ya da xiaomi alın google servissiz cihaz alınmaz bir de apple dan geçiceksiniz tavsiye etmem

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Bütçeniz yeterli ise se 2020 veya Samsung modelleri alın sakın xiamoi geçmeyin

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Son zamanlarda sistem güncellemesi yaptınız mı? Güncelleme kaynaklı bir sorun gibi duruyor.

41ph337h4

Doçent
Reaksiyon puanı
582
Alınmaz ama Google servisleri olmadığı için değil iPhone 7 daha iyi olduğu için.

Son düzenleme: