Silme Özelliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bang1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Foruma mesaj/cevap silme özelliği gelmesi gerekmiyor mu? İleride dediğimiz bir şeyi silmek istersek ne yapacağız? Örneğin kişisel bilgi verdik sonrada bunu silmek istedik silme özelliği olmadığı için bir şey yapamayacağız.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,295
Foruma mesaj/cevap silme özelliği gelmesi gerekmiyor mu? İleride dediğimiz bir şeyi silmek istersek ne yapacağız? Örneğin kişisel bilgi verdik sonrada bunu silmek istedik silme özelliği olmadığı için bir şey yapamayacağız.
Anca düzenleyip "." koyarız şuan.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Reis silinen msjları görün bence silinme gelmeli benim baya yanlış attığım msj oluyor
Başkalarını kural ihlali yaptı diye uyarmak zaten yasak değil mi? Ayrıca silinen mesajları moderasyonun görebileceği bir sistem getirilebilir diye düşünüyorum
Silineni zaten görebiliyoruz görmesine de bu sistemi suistimal edecek çok fazla kişi var. Konu içeriğinin boşaltılması, mesajların silinmesi...
Hocam en basitinden yanlış bilgi verdik diyelim orada öyle mi duracak?
Bunun için mesaj düzenleme var.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Siz de silmek istediğiniz bilgiyi vermeyin efendim. Kendinize hakim olamıyor musunuz?

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Arkadaş şaka bir yana yaşından da daha fazla forum yöneticiliği yaptığım adam gelmiş yorumuma kahkaha atıyor. Arkadaşım bu özelliğin gelmesi imkansız. Normal forum kurallarını yerine getiremeyen insanlar varken bu özellik gelemez. İstediğiniz foruma gidin "A" ya da "B" forumu böyle bir özellik yok. Yaklaşık olarak 2005-2006 yıllarından beri forumlarda takılmaya başladım. Üyelere kendi mesajını silme özelliğini veren forum daha görmedim. Bu özelliğin olması çekirdeğe inmekten daha zor. Önerisinin mantıksız olduğunu söyleyince kahkaha atıyor :D Bu kafa yapısıyla zaten pek bir yere varılmaz.

Son düzenleme: