Silme Özelliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bang1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Torent konusu ve su sesli oda konusu geldi aklıma davetiye isterken maillerini veriyorlar cunki ihtiyaçları var. Sonra işleri bitti davetiyesi ni aldı benim özel meilim kişisel bilgim silin durumuna geliyoruz. Anlayacağınız herkes işi bitene kadar yapar.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Ama zaten silebiliyorlar?
İroni yapmak istemiş sanırsam.

Torent konusu ve su sesli oda konusu geldi aklıma davetiye isterken maillerini veriyorlar cunki ihtiyaçları var. Sonra işleri bitti davetiyesi ni aldı benim özel meilim kişisel bilgim silin durumuna geliyoruz. Anlayacağınız herkes işi bitene kadar yapar.
Murat abi, sizin silme zorunluluğunuz yok ki o adam yoruma ya da konuya kendi isteğiyle bilgisini vermiyor mu?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Şöyle gelebilir. Belli bir süre içerisinde yazdığın mesajı silmek olsun. Hem mantıklı olur. Hemde gidip 1 2 ay önceki mesajları silmemiş oluruz.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Sizin konu içindeki mesajları sildik diyelim. Sonra size yanıt verende sileceğiz mecburen dimi adam havaya yazmadı sonuçta. Sonra bu adamın mesajını alintilayanin mesajını da sileceğiz. Komple forumu silelim o zaman. Arkadaşlar konu ve mesaj silmiyoruz.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Gerekli bir özellik olsaydı zaten onu yapmaya gerek kalmazdı :)
Zaten olmasa da olur. Ha olur ki gelirse. Gidip genel zaman aralığına destek vermemeli. 30DK Vb. geçerse öyle silinmeli. Ama pek gerekli değil.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Silineni zaten görebiliyoruz görmesine de bu sistemi suistimal edecek çok fazla kişi var. Konu içeriğinin boşaltılması, mesajların silinmesi...

Bunun için mesaj düzenleme var.
Tamamen haklısınız hocam. Ben küfür etsem o görse sonra tak diye silsen en basitinden.