Philips 242E2FA kullanan var mı? Nasıl?

theatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Merhaba, bu monitörü almayı düşünüyorum. Vatan'ın bir şubesinde gördüm ve bana çok karanlık geldi, siyahları fazla siyahtı. Sanırım mat kaplamasıyla falan alakalı. Kullanan varsa manuel bir ayarla güzel bir hale getiriliyor mu? Genel olarak nasıl bir monitör? Bu sorularımı yanıtlayabilirse sevinirim. Teşekkürler.

theatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Edit: Gerçek 8 bit ve güzel görüntü verebilecek benzer monitör tavsiye edebilir misiniz? En fazla 1350 TL verebilirim.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
LCD ekran almanızı öneririm renkler düzgün ve renkli olarak yansıtıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 8 bit demiş iken sizin söylediğiniz 8 Bit ve o fiyat aralığındaki en iyi monitör.

AOC G2490VXA önerebilirim fakat ekran kartınız nedir hangi girişte ?

theatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
LCD ekran almanızı öneririm renkler düzgün ve renkli olarak yansıtıyor.

Bu arada 8 bit demiş iken sizin söylediğiniz 8 Bit ve o fiyat aralığındaki en iyi monitör.

AOC G2490VXA önerebilirim fakat ekran kartınız nedir hangi girişte ?
LCD ekrandan kastınız nedir? Monitörü dizüstü bilgisayara bağlayarak kullanacağım, 1660 Ti var bilgisayarda.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

theatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Kaliteli bir monitör. Samsung ise kaliteli ürünlerin sahibi ayrıca curved. Bunun için 150 TL aşabileceğinize inanıyorum.

Bu monitörler görüntü olarak güzel galiba ama kavisli ekran konusunda kararsızım. Gereksiz bir şey gibi geliyor bana hep. Bir de ileride monitörü ufak da olsa grafik işleri yapmak için kullanabilirim. Düz olmaması sorun olur mu?