• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En saçma dizi

Kavak Yelleri iğrenç bir dizi. Abisinin sevgilisine aşık oluyo yetmiyo en yakın arkadaşının sevgilisine aşık oluyo, biri birinden çocuk yapıyo, sevgilisi varken başkasıyla yatıyo...

saçma diziler hangisi dersen işimiz zor uzun bir liste yapmak gerekir ozaman.Ama saçma olmayan diziler hangileridir?diye sorsan cevaplar çok kısa olacaktı belki de hiç cevap olmayacaktı:)

Hürriyet Gazatesinin grubu hangisiydi..Ha işte o grybun kanalından ve yayınladığı dizilerden uzak durun...alayı yalan dolan saçmalık

En kalitelileri bezbebek,sihirli annem filan bu diziler şaheser..:D:D:D

Iyy bence coğu sacma Bi Kv Bi Adanalıyı İzliyorum.

bence kurtlar vadisi de kaldırılmalı

insanları şiddete ve mafyalasmaya(gruplaşmaya) sevk edio düşüncesindeyim

daha anlamlı olabilirdi

daha anlamlı olabilirdi

evet kaldırılmalı ve kendileri bir kanal açıp tüm gün yayın yapmalılar..Herşey Kurtlar Vadisi konseptine uygun olmalı..Haberler, Açık oturumlar, herşey...:icon_:
millet de kurtulmuş olur abuk sabuk kanalların sahte dizilerinden

daha anlamlı olabilirdi

Katılıyorum.. İnsanlar o kadar kaptırmış ki kendilerini, diziye gelen en ufak bir kötü yorumda deliye dönüyorular..

Kurtlar Vadisi PUSU ve Avrupa YAKASI dışındaki diziler...

bence hepsi saçma ama en çokda 1001 gece :D

yaprak dökümü, arka sokaklar ve sıradakiler, tek türkiye haricindeki tümm diziler çok saçma bence :D
özelliklede selena,bez bebek ve1001 gece bunların başında geliyoo :D:D:D:D

TV de sadece haber ve KVP izliyorum. Gerisi hakkında (izlemediğim için) yorum yapsam yanlış olur.

diziler genelde saçma olur . ama kendisini bağlayabiliyorsa güzeldir amaç da budur zaten.

türk dizilerinden bez bebek bana fox'u televizyon kanalları listemden sildirmeye yetmiştir :D

kavak yelleri saçma ne o öle sevgilisinin arkadaşına aşık oluyo

Çoğu saçma ama en saçma olanı sihirli mihirli olanlar olsa gerek. Gerçi onların da kendilerine göre bir kitleleri var.

Kavak yelleri ve sihirli, perili diziler.

yapı olarak arka sokaklar berbat gerçekçilik 0 ben bu zamana kadar o filimde ne silah izi nede bi kan gördüm.

yapı olarak arka sokaklar berbat gerçekçilik 0 ben bu zamana kadar o filimde ne silah izi nede bi kan gördüm.

Aynen kan yerine hangi marka recel kullaniyorlar merak ediyorum dogrusu, yoksa sponsorlarin verdigi recelleri mi kullaniyorlar ziyan olmasin diye :D

Bizce de Ezo gelin. Bizce diyorum çünkü ben KV dışında dizi seyretmem. Yeğenlerime sordum öyle dediler.