En saçma dizi

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
onair dedi ki:
Elveda Rumeli haricindeki tüm diziler ^^

evet katılıyorum elveda rumeli'nin dışındaki bütün diziler iyi başlasalar bile bir yerden sonra kopup saçmalama moduna giriyorlar... :D :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya AYNALI TAHİR vardı ölüp ölüp diriliyorlardı :D

blind_eagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elveda Rumeli
Karayılan
Kurtlar Vadisi
Bazen Avrupa Yakası

Gerisi çok boş bunların

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şimdi aklıma geldi arka sokaklar muthiş
adamlar 1 bölümde koca suç orgütünü çökertiyo
herhangi bişi oluo direk bunları arıolar;olay yerine gidiolar bi bakmışız olay çözülmüş zuha :D

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herksein bizim gibi bilgisayarı veya24 saat interneti yok arkadaşlar.

Bence DALLAS... :I

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kawak Yelleri çok güzel bence !!! |)

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
su selanaya baktim da cocuklara hep bizim kültürümüz dısında ki seyleri asılıyorlar >X<..yapanlar iyi düsünmüs cocukluktan baslamak lazım kültürden uzaklastırmaya :@ yazık o kanala gerci kanalın sahibide onlardan |)...neyse uzayıp gider bu böyle...

meba1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Keşke saymakla bitirebilsem ama eğer bir tane istiyorsanız o da Bez Bebek.Ona verilen paraya da zamana da yazık yaaa.

muhammetöner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bencede kavak yelleri saçma oldu..
ilk başlarda gençlik dizisi ne güze diodum.. sonradan sanki erotik film oldu bee ......

tütüncü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'de saçma diziden bol ne var.
Kafadan Emret Komutanım, Selana, Menekşe ve HAlil vs. gider böyle liste.

mute_62

Asistan
Reaksiyon puanı
0
butun dizileri yasaklasınlar :D bir zamanlar Brezilya dizileri vardı millet işi gücü bırakır izlerdi.Şimdide kimi 150.000 $ a bisiler yapar kimi bi yeri dolandırır entrika tam bitti derken yenisi baslar..Kimiler mafyavari ne ararsan var

Öğğğ dizilerden öğğ

lizi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Tek Türkiye" Çünkü senaryo aynı,birini kurtarıyorlar biri yakalanıyor.Diğerini kurtaracam derken öbürü çıkmaza giriyor....Hayatımda bu kadar iğrenç bi dizi görmedim.Hep aynı temayı işliyorlar.

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence en saçma dizi BİZİM EVİN HALLERİ midir nedir.Çok saçma ya ve o kadar uzun sürdüki yani ıyyyyy en son bin bilmem kaçıncı bölümdü!

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ezo Gelin! Fan Clup :D
İsme bak :) yaaaa bu ne abi çorba lan bu kimi yiyorsunuz siz?

Yeldar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
respectndpeace dedi ki:
Kurtlar vadisi kaldırılsın diğerlerine tahammul edebilirim.Kurtlar vadisi iğrenç ötesi bir dizi.Keşke tamamen kaldırılsa ne güzel bi kere kaldırılmıştı tekrar yayına koydular:@

Tebrik ederim... Bu kadar saçmalıktan ibaret, senaryosu olmayan, sadece ellerine aldıkları bir kamera ile çekilip yayına dizi sıfatında konan onca dizi varken Kurltar Vadisi'nin kaldırılmasını istiyorsun.Gerek senaryosu,gerek teknik ve görsel kalitesi, gerekse konusu diğer Türk dizileri ile kıyas kabul etmeyecek kadar ileridedir.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yaprak dökümü aslına orjinaline sadık kalınsaydı bence daha güzel olurdu ama
şimdiki diğer dizilerle karşılastırılsak oskara aday diyebilirim:)
ama bi dizi vardıki harbiden süperdi oda türkan şoray ve şener şen in oynadığı iinci bahar dizisi
çok güzeldi herşey tam ayarındaydı dramsa dram komediyse komedi hepsi içinde vardı
ve şimdiki dizel gibi 3 sene sürmedi sadece 13 bölüm sürdü ayrıca öyle 2 saat süren bi yayınıda yoktu yarım saatlik bi diziydi bence süperdi
birde trt 1 de ferhunde hanım vve kızları dye eski bi dizi vardı ayrıca bizimkiler vardı bunlarda güzeldi ama avrupayakasını tek geecerim
sevmediklerim ise
gencodan nefret ediyorum ne o öyle yaa dizide genco süper kahraman
herkesin ağzından gencodan başka laf çıkmıyo bide kasıntı heriff üüüfff bune yaa
sıla iyice batırdı
asi ye bakmadım bile ama bakarsam bitek kız için bakarım süper güzel bi kız:)
pusat ,pars narkoterör
serçe,eşrefsaati
vazgeç gönlüm,elveda derken
menekşe halil,vs.......
bunlardan nefret ediyorum
tnt olmasa dizide izleyemicem
gerci çokta gerekli bişey değil ya dizi izlemek
neyseeee biraz uzun oldu yaww

asi bakmadım bile

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yeldar dedi ki:
respectndpeace dedi ki:
Kurtlar vadisi kaldırılsın diğerlerine tahammul edebilirim.Kurtlar vadisi iğrenç ötesi bir dizi.Keşke tamamen kaldırılsa ne güzel bi kere kaldırılmıştı tekrar yayına koydular:@

Tebrik ederim... Bu kadar saçmalıktan ibaret, senaryosu olmayan, sadece ellerine aldıkları bir kamera ile çekilip yayına dizi sıfatında konan onca dizi varken Kurltar Vadisi'nin kaldırılmasını istiyorsun.Gerek senaryosu,gerek teknik ve görsel kalitesi, gerekse konusu diğer Türk dizileri ile kıyas kabul etmeyecek kadar ileridedir.
kabul ediyorum haklısın kardeşim bence kurtlar vadisi güzel bi dizi heleki ilk kurtlar vadisi mükemmeldi yaa hiç kaçırmazdım bence kaliteli bizi kulaktan dolma abuk subuk sözlerle itham etmeyelim diziyi lisede çocuk intahar etse vayy kurtlar vadisi yüzünden oldu diyolar ne alakası var canım mafya bu ülkede yoktuda kurtlar vadisiylemi geldi tabikide hayır
bence bazı gerçekleride ufaktan ufaktan insanlara gösteriyo bile diyebilirim
kurtlar vadisi terör sizce neden yayından kaldırıldıda pusuya izin verildi
bence güzel bi dizi izliyorum

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet selana sihirli annem bez bebek oks anneleri
bunlar vasat ötesi diziler