- Reaksiyon puanı
- 11
Kurtlar Vadisi... Perşembe Günü Yayınlanıyor Cuma Günü Okula gidiyorum.. Herkezin elinde bir tesbih.. allahım sen bizi kurtar bu cahillerden....
zevklere göre değişir..
Ama en kalitelileri;
Kurtlar vadisi pusu
Avrupa yakası
Konuya göre saçma olmayan yok. En iyisi yabancı sinema![]()
Kurtlar Vadisi... Perşembe Günü Yayınlanıyor Cuma Günü Okula gidiyorum.. Herkezin elinde bir tesbih.. allahım sen bizi kurtar bu cahillerden....
En iyisi avrupa yakası + kurtlar vadisi gerisi faso fiso xD
Saman tv diye bir kanal yok bence 50 garışın şaçma saapnBoşanmak İstemiyorum... Bir Kere Denk Geldim Saman Tv'de Bidahada Allah Denk Getirmesin![]()
+4545354534487654545887545454547:clover:valla herkes şu saçma bu saçma diye girişmiş dizilere. arkadaşlar madem saçma olduğunu bilecek kadar izliyorsunuz hata sizde. Yok izlemiyorum, gözüm takıldı, başkalarından duydum demeyin allah aşkına. Maşallah senaryoları yazarlar kadar iyi biliyorsunuz. İzlemeyin o zaman şu lanet şeyleri. Ama izlenecek başka bir şey yok demi? Kapatın o zaman. Kimse silah zoruyla izletmiyor size. Gözünüzü seveyim. Kendinizi geliştirmek için zaman harcamak varken, saçmalığı üzerinde tartıştığınız dizileri izleyerek vakit harcıyorsunuz. Yapmayın, yaptırtmayın lütfen. Kendinizi de geliştirmeyin tamam. Ama televizyon başında harcadığınız zamanı ailenize ayırın. Aile içi sohbet diye bir kavram kalmadı. Herkes transa geçmiş bir şekilde televizyon izliyor. Kimse kimsenin derdinden haberdar değil. Bağlar kopuyor. Şeytan icadı denilecek kadar var gerçekten de. Bağnazlıkla suçlayabilirsiniz. Ailemle vakit harcamak istemem, kendime-topluma yararlı bir şeyler yapmak istemem bağnazlıksa varsın öyle olsun