düzenledim. linux olucaktı. yanlışlıkla yazdımWindows 7 kullanılacak bir OS değil artık bence.
düzenledim. linux olucaktı. yanlışlıkla yazdımWindows 7 kullanılacak bir OS değil artık bence.
Kaldırmaz ayrıca Windows 7 eski, desteği kesilmiş bir işletim sistemi.Boşverin linuxu Windows 7 kurun.
bu link doğru ama ben tıklayınca açılmıyir sizde de oldu m7
Bu linkten indirebilirsiniz Thank you for downloading Ubuntu Desktop | Ubuntu ama pek performans beklemeyin,Lubuntu veya Linux Mint XFCE sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.ubuntuyu nereden indireceğim?
Lubuntu minimum 512 MB RAM tüketiyor bildiğim kadarı ile.717 mb diyor doğru dimi lubuntu
iso o boyutta ama kurunca 2 gb olur717 mb diyor doğru dimi lubuntu
evetBu linkten indirebilirsiniz Thank you for downloading Ubuntu Desktop | Ubuntu ama pek performans beklemeyin,Lubuntu veya Linux Mint XFCE sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lubuntu minimum 512 MB RAM tüketiyor bildiğim kadarı ile.
Yanlışlıkla bastım azdaha telefona yüklüyordu ısoyuBu linkten indirebilirsiniz Thank you for downloading Ubuntu Desktop | Ubuntu ama pek performans beklemeyin,Lubuntu veya Linux Mint XFCE sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
512 MB RAM tüketiyor bildiğim kadarı ile Lubuntu.
Şuan İso dosyasını indiriyorum 717 mb ne ıssız insanmışım benBu linkten indirebilirsiniz Thank you for downloading Ubuntu Desktop | Ubuntu ama pek performans beklemeyin,Lubuntu veya Linux Mint XFCE sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Lubuntu minimum 512 MB RAM tüketiyor bildiğim kadarı ile.
Bunu indirmenizi tavsiye etmem,Lubuntu veya Linux Mint XFCE kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.Şuan İso dosyasını indiriyorum 717 mb ne ıssız insanmışım ben
Sen linuxmu kullanıyosun bende linux kurmak istiyorum ama bazı sorularım varWindows 7 SP1 olabilir ama boşverin. Linux kurun derim. Ubuntu olabilir, Linux Mint olabilir, Manjaro olabilir mesela.![]()
Bende kullanıyorum,bana da sorabilirsiniz isterseniz.Sen linuxmu kullanıyosun bende linux kurmak istiyorum ama bazı sorularım var
Ram kafası yardımcı olacaktırSen linuxmu kullanıyosun bende linux kurmak istiyorum ama bazı sorularım var
lubuntu kurucağım zatenBunu indirmenizi tavsiye etmem,Lubuntu veya Linux Mint XFCE kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.
lxdeBir sorum var Lubuntu'nun LXDE sürümü mü yoksa LXQT sürümü mü daha hafiftir?
Bu linkten http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/18.04/release/lubuntu-18.04-alternate-amd64.iso Lubuntu'yu indirebilirsiniz.lubuntu kurucağım zaten
tamamdır isteseniz @Ram_kafasi nın açtığı gnu/linux discord sunucusuna gelinlubuntu kurucağım zaten
bu lxde olduğu için son sürümden daha hafifi ve ltsBu linkten http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/18.04/release/lubuntu-18.04-alternate-amd64.iso Lubuntu'yu indirebilirsiniz.
şuan dosya indiriliyor birazdan kurucağım rufus ile mi yazdıracağımtamamdır isteseniz @Ram_kafasi nın açtığı gnu/linux discord sunucusuna gelin
bu lxde olduğu için son sürümden daha hafifi ve lts
evet rufus kullanınşuan dosya indiriliyor birazdan kurucağım rufus ile mi yazdıracağım
Evet,http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/18.04/release/lubuntu-18.04-alternate-amd64.iso bu linkten indirdiğiniz dosyayı RUFUS programı ile USB belleğinize yazdırabilirsiniz.şuan dosya indiriliyor birazdan kurucağım rufus ile mi yazdıracağım
evettamamdır isteseniz @Ram_kafasi nın açtığı gnu/linux discord sunucusuna gelin
bu lxde olduğu için son sürümden daha hafifi ve lts
@DipperTR, iso dosyası iniyor mu?
teşekkürler bende rufus kullanmayı düşünüyordumEvet,http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/18.04/release/lubuntu-18.04-alternate-amd64.iso bu linkten indirdiğiniz dosyayı RUFUS programı ile USB belleğinize yazdırabilirsiniz.
driverler otomatik indirilir siz kurulum yapınca diye tahmin ediyorum ,öyle demi @Ram_kafasievet
teşekkürler bende rufus kullanmayı düşünüyordum
Driver'ı nereden indireyim?
Sürücüler kurulumdan sonra genelde otomatik kurulurlar gerekirse bilgisayarınızın ek sürücüler kısımından istediğiniz sürücüyü aktif edebilirsiniz.Driver'ı nereden indireyim?
Ağır mı? Tam tersine çok hafif bir OS.Ubuntu çok ağır bir OS sistem gereksinimlerinde 4GB yazıyor
Ubuntu ağır bir dağıtım değil ama o donanım için Lubuntu'nun daha iyi olacağını düşünüyorum.Ağır mı? Tam tersine çok hafif bir OS.
O bilgisayara göre ağır demek istemiştimAğır mı? Tam tersine çok hafif bir OS.