2 GB Ram 64 bit işletim sistemi önerisi

Reaksiyon puanı
2
Ama Windows Server 2012R2 X64 derseniz onun desteği 1 sene sonra kesilecek. En iyisi sen Windows Server 2012R2 x64 kur 1 sene para biriktir yeni laptop al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 GB ram için Windows 10 Pro 20H2 X64.

PC Tek

Asistan
Reaksiyon puanı
267
2 GB ram ile Windows 8.1 veya Windows 10 kullanılmaz.
Aynen ben denemiştim 2 gb ramli eski pcde. Tam bir eziyet. Windows 7 de bile kasıyordu. Şuan o bilgisayar açık değil. Linux kuracağım eskiyi açınca.

Kamu spotu :
2 GB ramli bilgisayara Linux kurun. ? Windows eziyet oluyor.

The Fisher

Asistan
Reaksiyon puanı
177
Kurdum ancak şuan bir beyaz tire var yanıp sönüyor

The Fisher

Asistan
Reaksiyon puanı
177
Nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz usb ye mi kurdunuz yoksa kurulumu yapıp bitirdiniz mi,secure boot u kapattınız mı
Kurulumu yaptı yeniden başlattı ve sonra tire yanıp sönüyor başka birşey yapmıyor

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Kurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!
Windows 7 tehlikeli bir OS dur bir sürü hata ile karşılaşmanız, bilgisayarınızın yavaşlaması kaçınılmaz. Benzer özellikteki bilgisayarımda lubuntu var ve oldukça iyi. Lubuntuyu geri yüklemeniz daha iyi olur.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Kurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!
GNU/Linux dağıtımları yerine Windows 7 kullanıyorsanız bizim yapabileceğimiz bir şey yok,güvenliğinizi vb. heba ediyorsunuz bence,kendi kararınız bizi bağlamaz ayrıca bilmiyorsanız söyleyeyim Linux bir işletim sistemi çekirdeğidir ve GNU/Linux dağıtımları genel olarak Windows'tan daha stabil çalışır ve GNU/Linux dağıtımlarını destekleyen oyunlarda mesela CS:GO vb. Windows'a göre 2-3 kat daha fazla performans alabilirsiniz.Hem ayrıca hem öneri isteyip hem milletin verdiği tavsiyeleri aşağılamanın mantığını da anlamadım.

Son düzenleme:

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Türkiye de linux a karşı bir önyargı var. @DipperTR, USB ye atıp live olarak deneyin. Bilgisayarınızın seviye atladığını fark edeceksiniz.
evet,normal kullanırken liveden daha perfomnsl olur çünkü usb yavaştır ve buna rağmen usb ile bile kullansanız windiesa fark atar