- Reaksiyon puanı
- 3,580
yazdınız mu usb ye@DipperTR,
Bence Windows 7 veya Vista artık desteği kesilmiş ve tamamen tehlikeli ve kullanılmaması gereken bir OS'tur.Windows Vista Ultimate X64
Eski ama oWindows Vista Ultimate X64
Antika değerlenmiştir tabi.Windows Vista Ultimate X64
Linux Mint veya Ubuntu veya Elemantry OS olabilir diye düşünüyorum.Peki 4 gb ram ile öneriniz nedir arkadaşlar?
Aynen ben denemiştim 2 gb ramli eski pcde. Tam bir eziyet. Windows 7 de bile kasıyordu. Şuan o bilgisayar açık değil. Linux kuracağım eskiyi açınca.2 GB ram ile Windows 8.1 veya Windows 10 kullanılmaz.
?yazdınız mu usb ye@DipperTR,
Sanırım kendisi afk
Nasıl yaniKurdum ancak şuan bir beyaz tire var yanıp sönüyor
siz usb ye mi kurdunuz yoksa kurulumu yapıp bitirdiniz mi,secure boot u kapattınız mıKurdum ancak şuan bir beyaz tire var yanıp sönüyor
Kurulumu yaptı yeniden başlattı ve sonra tire yanıp sönüyor başka birşey yapmıyorNasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz usb ye mi kurdunuz yoksa kurulumu yapıp bitirdiniz mi,secure boot u kapattınız mı
Windows 7 olabilir yada Windows 10 LTSC enterprise olabilir ama siz en iyisi Win7 yükleyin64 bit içine ekleme veya çıkarılma yapılmış yapılmamış'da olabilir,işletim sistemi arıyorum.
Windows 7 kullanılmasını önermem,hafif bir GNU/Linux dağıtımı kurmak en mantıklısıdır bence.Windows 7 olabilir yada Windows 10 LTSC enterprise olabilir ama siz en iyisi Win7 yükleyin![]()
secure boot kapalı mıKurulumu yaptı yeniden başlattı ve sonra tire yanıp sönüyor başka birşey yapmıyor
Kurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!Hafif bir Linux,Win 7 kurma.
w7 kurmaKurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!
Win 7 tehlikedir.Kurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!
Windows 7 tehlikeli bir OS dur bir sürü hata ile karşılaşmanız, bilgisayarınızın yavaşlaması kaçınılmaz. Benzer özellikteki bilgisayarımda lubuntu var ve oldukça iyi. Lubuntuyu geri yüklemeniz daha iyi olur.Kurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!
GNU/Linux dağıtımları yerine Windows 7 kullanıyorsanız bizim yapabileceğimiz bir şey yok,güvenliğinizi vb. heba ediyorsunuz bence,kendi kararınız bizi bağlamaz ayrıca bilmiyorsanız söyleyeyim Linux bir işletim sistemi çekirdeğidir ve GNU/Linux dağıtımları genel olarak Windows'tan daha stabil çalışır ve GNU/Linux dağıtımlarını destekleyen oyunlarda mesela CS:GO vb. Windows'a göre 2-3 kat daha fazla performans alabilirsiniz.Hem ayrıca hem öneri isteyip hem milletin verdiği tavsiyeleri aşağılamanın mantığını da anlamadım.Kurdum hem linux'da neymiş ne zamandır Windows ile devam ediyorum!
evet,normal kullanırken liveden daha perfomnsl olur çünkü usb yavaştır ve buna rağmen usb ile bile kullansanız windiesa fark atarTürkiye de linux a karşı bir önyargı var. @DipperTR, USB ye atıp live olarak deneyin. Bilgisayarınızın seviye atladığını fark edeceksiniz.