The Fisher
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 177
64 bit içine ekleme veya çıkarılma yapılmış yapılmamış'da olabilir,işletim sistemi arıyorum.
Windows 7 SP1 olabilir ama boşverin. Linux kurun derim. Ubuntu olabilir, Linux Mint olabilir, Manjaro olabilir mesela.64 bit içine ekleme veya çıkarılma yapılmış yapılmamış'da olabilir,işletim sistemi arıyorum.
Ubuntu64 bit içine ekleme veya çıkarılma yapılmış yapılmamış'da olabilir,işletim sistemi arıyorum.
Lubuntu veya Linux Mint XFCE kullanmanı öneririm.64 bit içine ekleme veya çıkarılma yapılmış yapılmamış'da olabilir,işletim sistemi arıyorum.
Ubuntuda oyun oynanabilir mi Half-Life gibi CSGO gibiWindows 7 SP1 olabilir ama boşverin. Linux kurun derim. Ubuntu olabilir, Linux Mint olabilir, Manjaro olabilir mesela.![]()
Ubuntu çok ağır bir OS sistem gereksinimlerinde 4GB yazıyorUbuntu
evet oynarsınız oyunlarıUbuntuda oyun oynanabilir mi Half-Life gibi CSGO gibi
O bilgisayar maalesef Ubuntu kaldırmazUbuntuda oyun oynanabilir mi Half-Life gibi CSGO gibi
Windows'a göre daha performanslı oynanır ama Ubuntu sizin cihazınıza biraz ağır gelebilir,Linux Mint XFCE yada Lubuntu kullanmanızı öneririm.Ubuntuda oyun oynanabilir mi Half-Life gibi CSGO gibi
Lubuntu daha iyi olabilir. Fazla Linux'dan anlamıyorum.64 bit içine ekleme veya çıkarılma yapılmış yapılmamış'da olabilir,işletim sistemi arıyorum.
hayır lubuntu daha hafiftirLubuntu değil xubuntu daha hafiftir ama maalesef pek çok özelliği yok.
LXDE/LXQT masaüstü ortamları daha az sistemi kullanır,XFCE masaüstü ortamı daha çok sistem kullanır ama aralarında aman aman bir fark yoktur,bu dağıtımların diğer özellikleri zaten neredeyse aynı.Lubuntu değil xubuntu daha hafiftir ama maalesef pek çok özelliği yok.
Linux mint, Ubuntu mate, lubuntu veya xubuntu sizin için daha iyi olacaktır.ubuntuyu nereden indireceğim?
lubuntu kurun ubuntu değilubuntuyu nereden indireceğim?
ubuntuyu nereden indireceğim?
Windows 7 kullanılacak bir OS değil artık bence.Boşverin Ubuntuyu Windows 7 kurun.
Hayır,windiws 7 de çoooook güvenlik açığı varBoşverin Ubuntuyu Windows 7 kurun.