Şaka gibi cumartesi ders yapcaklar

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Dün yılbaşıydı halinle tatildi onu telafi etmek için cumartesi ders yapacaklar 10 dakika sonra onlara girecem napıcam bu adil mi sadece bizim okul yapıyor müdür zaten aşırı gıcık biri onu hiç sormayın yani ben gerçekten anlamadım canlı dersler başladıktan sonra aşırı bir baskı yapıyolardı kanser olsak gene çalışacaz yani kırk yılın başı 3 günlük tatil oluyodu ya

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Yapacak bir şey yok boşver. Peki baban kızdı mı?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Dün yılbaşıydı halinle tatildi onu telafi etmek için cumartesi ders yapacaklar 10 dakika sonra onlara girecem napıcam bu adil mi sadece bizim okul yapıyor müdür zaten aşırı gıcık biri onu hiç sormayın yani ben gerçekten anlamadım canlı dersler başladıktan sonra aşırı bir baskı yapıyolardı kanser olsak gene çalışacaz yani kırk yılın başı 3 günlük tatil oluyodu ya
Girme derse.

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
benim senelerdir cumartesi okulum var 9 dan 2 ye kadar.Online da dahil.Şükret :d

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
e bizde her cumartesi de ders var galibe ayt tyt hazırlandığımız için

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
o senin için ders anlatıyor vazgeçin bu kafalardan bak berat 6. sınıfsın bu kafadan vazgeç ileride pişman olursun

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
bide başka bir sorun var internnetim bi aralar leş di bunu bütün hocalarda biliordu sürekli ve gennelikle dersin sonunda falan atıyodu girmeye çalıştığımda da error veriyordu bu atmlardan devamsızlıka geçmez dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

e hafta içi daha az ders görüyorsunuz kalanıda cumartesi gününe kalıyor
hocam ama bir bizim okul yapıyor müdür zaten aşırı gıcık suratsız bir tip

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
bide başka bir sorun var internnetim bi aralar leş di bunu bütün hocalarda biliordu sürekli ve gennelikle dersin sonunda falan atıyodu girmeye çalıştığımda da error veriyordu bu atmlardan devamsızlıka geçmez dimi

hocam ama bir bizim okul yapıyor müdür zaten aşırı gıcık suratsız bir tip
ama onlar senin için ders anlatıyor vazgeçin bu kafalardan bak berat 6. sınıfsın bu kafadan vazgeç ileride pişman olursun

bak ileride pişman olursun eğer 2.dönem sınav olursa yazılı esnasında sen kağıta kağtta sana bakacak

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
ama onlar senin için ders anlatıyor vazgeçin bu kafalardan bak berat 6. sınıfsın bu kafadan vazgeç ileride pişman olursun

bak ileride pişman olursun eğer 2.dönem sınav olursa yazılı esnasında sen kağıta kağtta sana bakacak
1. dönemden paçayı kurtardım

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
benim senelerdir cumartesi okulum var 9 dan 2 ye kadar.Online da dahil.Şükret :d
ben 9dan 2ye olsun diye şükür ederdim hep okula gierken 5te bazen 4te uyanıyordum 6.30da başlıyor 6da orda oluyordum ve 1 saat kar yağış varsa 1.30 saatte fln varıyordum 13.00 bitiyordu dersimiz yanlış hatırlamıyorsam

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
zaten öğretmen adayıyım atanma bekliyorum sana tyt ayt savaşcısıyım dememin bir sebebi var orasıda sır kalsın neyse artık kendimi açıklayayım ben atanma bekliyen bir öğretmenim herkes bana yaş diye sormasın

zaten öğretmen adayıyım atanma bekliyorum sana tyt ayt savaşcısıyım dememin bir sebebi var orasıda sır kalsın neyse artık kendimi açıklayayım ben atanma bekliyen bir öğretmenim herkes bana yaş diye sormasın
niye üzgün işareti attın

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
sonra benim gibi denemeden berbat yapsın
yok hocam şu an iyi gidiyorum çok şükür deneme yapmaya başlamadım da.Ama en iyi fen liselerinden birindeyim kendim gidince oluyor.İnanın online dan verim alan yalan söylüyordur.En basitinden oyun oynarken bir süre sonra kafa bir milyon olur ya aynen derste de öyle oluyor.Sonra ders de çalışılmıyor.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Bak böyle düşünme sence öğretmen istemezmeydi bu konuyu sana akılkı tahdada anlatmayı