Şaka gibi cumartesi ders yapcaklar

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Sizde yok mu ? Benim ki hep öyle. Ama Cuma günü yapmadılar bu sefer. Normalde Cuma günü sabah 4 ders. Cumartesi

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Yani bence oynamak kesinlikle yanlış. Ama Uzaktan eğitim cidden verimsiz. 6 saat boyunca durmadan bir cihaza bakıyorsunuz. Radyasyon altında kalıyorsunuz. Yani insan bir süre sonra anlatılandan birşey anlamıyor.
Oooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Oooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.
1 saat ders çalışmak >>>>>6 saat online Derse girmek.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ben bilgisayar ile oynarken radyasyon olmadığını savunmadım ki? Ben 6-7 saat bir cihaz ile derse girince kafamızın radyasyon ile dolduğunu savundum. Ki bazen dershane etüt bilmem ne ile 8-9 saatlere çıkabiliyor ve dersler işlevsiz kalıyor.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ve yani evet devlet kitabını anlayacak kadar ôğreniyoruz ancak devlet kitabı etkinlikleri bir işe yaramamakta. LGS ya da AYT TYT'de vs. Bize o basit soruları sormuyorlar.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
1 saat ders çalışmak >>>>>6 saat online Derse girmek.
6 saatte farklı dersler görüyorsun ve kendi çalışman ile öğretmenin anlatışı farklı. 3 saat dersen tamam.
Ben bilgisayar ile oynarken radyasyon olmadığını savunmadım ki? Ben 6-7 saat bir cihaz ile derse girince kafamızın radyasyon ile dolduğunu savundum. Ki bazen dershane etüt bilmem ne ile 8-9 saatlere çıkabiliyor ve dersler işlevsiz kalıyor.
Dershanenin online etütleri saçma katılıyorum.
Ve yani evet devlet kitabını anlayacak kadar ôğreniyoruz ancak devlet kitabı etkinlikleri bir işe yaramamakta. LGS ya da AYT TYT'de vs. Bize o basit soruları sormuyorlar.
İşte burada kendimizin çalışması devreye giriyor.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
6 saatte farklı dersler görüyorsun ve kendi çalışman ile öğretmenin anlatışı farklı. 3 saat dersen tamam.
Dershanenin online etütleri saçma katılıyorum.
İşte burada kendimizin çalışması devreye giriyor.
Doğru. Ama yani insanın beyni 9 saat radyasyonda kalırsa 1 saat sarhoş kalıyor. Evde kalan biri bile bu kadar oynamamalı. Ben bile aşırı oynamayı seven birisiyim hafta içleri 3 saat falan oynuyorum. Öğlen 1 aksam 2 yani. Ama 9 saat ders ağır geliyor insana. 12 saatimi bir cihaz ile geçirmek cidden zararlı.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Doğru. Ama yani insanın beyni 9 saat radyasyonda kalırsa 1 saat sarhoş kalıyor. Evde kalan biri bile bu kadar oynamamalı. Ben bile aşırı oynamayı seven birisiyim hafta içleri 3 saat falan oynuyorum. Öğlen 1 aksam 2 yani. Ama 9 saat ders ağır geliyor insana. 12 saatimi bir cihaz ile geçirmek cidden zararlı.
9 saat mi? Bizim dersler en fazla 6 saat.

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
Bize de Cuma günü ders yaptılar. Hocaya bunu ilettiğimizde aldığımız cevaba bak.

Ekran Alıntısı.PNG

*Edit: Paintle 3 sn sürdü yapmam, berbat montaja takılmayın

Son düzenleme:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Bize de Cuma günü ders yaptılar. Hocaya bunu ilettiğimizde aldığımız cevaba bak.

Ekli dosyayı görüntüle 131868
Bu ders emri vereni ben boğazlardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 131868

*Edit: Paintle 3 sn sürdü yapmam, berbat montaja takılmayın
Ya öğrencilere ne diş randevundan? Dişini adam akıllı kullandaymışsın. Ben girmezdim derse.

Son düzenleme:

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bu ders emri vereni ben boğazlardım.

Ya öğrencilere ne diş randevundan? Dişini adam akıllı kullandaymışsın. Ben girmezdim derse.
Düşüncen bence çok saçma. Öğretmen dersi yapamamış şimdi yapmak istiyor. Yasak evet yapmaması lazım ama durumunu anlatmış kendisi de demiş takdir sizin.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Bizde her cumartesi ders ve deneme yapılıyor,sık dişini dersini dinle bence.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Düşüncen bence çok saçma. Öğretmen dersi yapamamış şimdi yapmak istiyor. Yasak evet yapmaması lazım ama durumunu anlatmış kendisi de demiş takdir sizin.
Hocam farkındaymışsınız bilmiyorum ama böyle konularda sürekli öğrencileri suçlu buluyorsunuz

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Belli ki konular yetişmediği için öğretmeniniz kendi tatilinden fedakârlık yapıp hafta sonuna ders koymuş , o konuyu hızlıca anlatıp geçerim zaten tatil günümde diyebilirdi işini yapan bir öğretmene sahip olduğun için şanslısın. Derslere girmeyip asgari ücret için ömrün boyunca cumartesi günleri dahil çalışabilirsin tercih senin... Oturduğunuz yerden fazladan bir derse girmeye ağlamayın daha yılbaşıları vize haftasına denk gelecek ohoooo...

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Belli ki konular yetişmediği için öğretmeniniz kendi tatilinden fedakârlık yapıp hafta sonuna ders koymuş , o konuyu hızlıca anlatıp geçerim zaten tatil günümde diyebilirdi işini yapan bir öğretmene sahip olduğun için şanslısın. Derslere girmeyip asgari ücret için ömrün boyunca cumartesi günleri dahil çalışabilirsin tercih senin... Oturduğunuz yerden fazladan bir derse girmeye ağlamayın daha yılbaşıları vize haftasına denk gelecek ohoooo...
Bi ders değil ki 7 saat derse girdik

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
bakın belki siz bu sistemi çok verimli görüyor olabilirsiniz ama anlamayanlar var özellikle internet hız sorunları yaşıyorlar benim sıkıntım yok ben anlıyorum fakat ben alıyorum diye herkes anlıyıacak değil önünüze gelene bahane diyemezsiniz

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bizde 3 aydır cumartesi de ders yapılıyor.

d
Ya bizde ödev sıkıntı aşırı ödev veriliyor.

Son düzenleme:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
İmam; cuma namazını kılamadım dün, bu yüzden cumartesi yani bugün kıldıracağım.

Buna benziyor.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam farkındaymışsınız bilmiyorum ama böyle konularda sürekli öğrencileri suçlu buluyorsunuz
Suçlu değil. İsteyen her durumda başarılı olur.
bakın belki siz bu sistemi çok verimli görüyor olabilirsiniz ama anlamayanlar var özellikle internet hız sorunları yaşıyorlar benim sıkıntım yok ben anlıyorum fakat ben alıyorum diye herkes anlıyıacak değil önünüze gelene bahane diyemezsiniz
Çok verimli gördüğümü nereden çıkardın?
İnternet hız sıkıntıları bahane. Bana bahane üretiyorsunuz sadece. Yok oyun oynayasım geliyor yok internet yavaş yok eba atıyor dersten.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
İmam; cuma namazını kılamadım dün, bu yüzden cumartesi yani bugün kıldıracağım.

Buna benziyor.
Öğretmen istese yapmaz onun da işine gelir. Sizin için yapmış tatilinden zaman ayırmış istese yapmaz kimse de neden yapmadın demez. Siz öğretmenin iyi niyetini anlamıyorsunuz.