- Reaksiyon puanı
- 6,991
Yani ben bile anlamıyorum bir süre sonra.Sonunda anlayan biri.Allah razı olsun isteyen anlar diyip geçiyorlar sinir oluyorum.
Yani ben bile anlamıyorum bir süre sonra.Sonunda anlayan biri.Allah razı olsun isteyen anlar diyip geçiyorlar sinir oluyorum.
İlk 3 dersi normal anlıyorum gerisinde kafam almıyor kapatıp kendim çalışıyorum.Yani ben bile anlamıyorum bir süre sonra.
Oooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.Yani bence oynamak kesinlikle yanlış. Ama Uzaktan eğitim cidden verimsiz. 6 saat boyunca durmadan bir cihaza bakıyorsunuz. Radyasyon altında kalıyorsunuz. Yani insan bir süre sonra anlatılandan birşey anlamıyor.
1 saat ders çalışmak >>>>>6 saat online Derse girmek.Oooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.
Ben bilgisayar ile oynarken radyasyon olmadığını savunmadım ki? Ben 6-7 saat bir cihaz ile derse girince kafamızın radyasyon ile dolduğunu savundum. Ki bazen dershane etüt bilmem ne ile 8-9 saatlere çıkabiliyor ve dersler işlevsiz kalıyor.Oooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.
Ve yani evet devlet kitabını anlayacak kadar ôğreniyoruz ancak devlet kitabı etkinlikleri bir işe yaramamakta. LGS ya da AYT TYT'de vs. Bize o basit soruları sormuyorlar.Oooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.
6 saatte farklı dersler görüyorsun ve kendi çalışman ile öğretmenin anlatışı farklı. 3 saat dersen tamam.1 saat ders çalışmak >>>>>6 saat online Derse girmek.
Dershanenin online etütleri saçma katılıyorum.Ben bilgisayar ile oynarken radyasyon olmadığını savunmadım ki? Ben 6-7 saat bir cihaz ile derse girince kafamızın radyasyon ile dolduğunu savundum. Ki bazen dershane etüt bilmem ne ile 8-9 saatlere çıkabiliyor ve dersler işlevsiz kalıyor.
İşte burada kendimizin çalışması devreye giriyor.Ve yani evet devlet kitabını anlayacak kadar ôğreniyoruz ancak devlet kitabı etkinlikleri bir işe yaramamakta. LGS ya da AYT TYT'de vs. Bize o basit soruları sormuyorlar.
Doğru. Ama yani insanın beyni 9 saat radyasyonda kalırsa 1 saat sarhoş kalıyor. Evde kalan biri bile bu kadar oynamamalı. Ben bile aşırı oynamayı seven birisiyim hafta içleri 3 saat falan oynuyorum. Öğlen 1 aksam 2 yani. Ama 9 saat ders ağır geliyor insana. 12 saatimi bir cihaz ile geçirmek cidden zararlı.6 saatte farklı dersler görüyorsun ve kendi çalışman ile öğretmenin anlatışı farklı. 3 saat dersen tamam.
Dershanenin online etütleri saçma katılıyorum.
İşte burada kendimizin çalışması devreye giriyor.
9 saat mi? Bizim dersler en fazla 6 saat.Doğru. Ama yani insanın beyni 9 saat radyasyonda kalırsa 1 saat sarhoş kalıyor. Evde kalan biri bile bu kadar oynamamalı. Ben bile aşırı oynamayı seven birisiyim hafta içleri 3 saat falan oynuyorum. Öğlen 1 aksam 2 yani. Ama 9 saat ders ağır geliyor insana. 12 saatimi bir cihaz ile geçirmek cidden zararlı.
Bizde okul ek etüt yapıyor9 saat mi? Bizim dersler en fazla 6 saat.
Kaçıncı sınıf?Bizde okul ek etüt yapıyorhergün Dershane birde. Kafayı yiyor insan.
11.Kaçıncı sınıf?
Bu ders emri vereni ben boğazlardım.Bize de Cuma günü ders yaptılar. Hocaya bunu ilettiğimizde aldığımız cevaba bak.
Ekli dosyayı görüntüle 131868
Ya öğrencilere ne diş randevundan? Dişini adam akıllı kullandaymışsın. Ben girmezdim derse.Bize de Cuma günü ders yaptılar. Hocaya bunu ilettiğimizde aldığımız cevaba bak.
Ekli dosyayı görüntüle 131868
*Edit: Paintle 3 sn sürdü yapmam, berbat montaja takılmayın
Girdiğimi kim söyledi :dBu ders emri vereni ben boğazlardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya öğrencilere ne diş randevundan? Dişini adam akıllı kullandaymışsın. Ben girmezdim derse.
Doğrusunu yapmışsın.Girdiğimi kim söyledi :d
Düşüncen bence çok saçma. Öğretmen dersi yapamamış şimdi yapmak istiyor. Yasak evet yapmaması lazım ama durumunu anlatmış kendisi de demiş takdir sizin.Bu ders emri vereni ben boğazlardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya öğrencilere ne diş randevundan? Dişini adam akıllı kullandaymışsın. Ben girmezdim derse.
Hocam farkındaymışsınız bilmiyorum ama böyle konularda sürekli öğrencileri suçlu buluyorsunuzDüşüncen bence çok saçma. Öğretmen dersi yapamamış şimdi yapmak istiyor. Yasak evet yapmaması lazım ama durumunu anlatmış kendisi de demiş takdir sizin.
Bi ders değil ki 7 saat derse girdikBelli ki konular yetişmediği için öğretmeniniz kendi tatilinden fedakârlık yapıp hafta sonuna ders koymuş , o konuyu hızlıca anlatıp geçerim zaten tatil günümde diyebilirdi işini yapan bir öğretmene sahip olduğun için şanslısın. Derslere girmeyip asgari ücret için ömrün boyunca cumartesi günleri dahil çalışabilirsin tercih senin... Oturduğunuz yerden fazladan bir derse girmeye ağlamayın daha yılbaşıları vize haftasına denk gelecek ohoooo...
bakın belki siz bu sistemi çok verimli görüyor olabilirsiniz ama anlamayanlar var özellikle internet hız sorunları yaşıyorlar benim sıkıntım yok ben anlıyorum fakat ben alıyorum diye herkes anlıyıacak değil önünüze gelene bahane diyemezsinizOooo bahaneler dolu. Oyun oynarken değil dersteyken radrayson altında kalıyoruz? Kendimizi kandırmayalım. Evet okuldaki gibi verimli geçmiyor ama konunun üstten bakışını devlet kitabının ünite sonu sorularını yapabilecek kadar anlıyoruz gerisi bize kalmış.
İmam; cuma namazını kılamadım dün, bu yüzden cumartesi yani bugün kıldıracağım.Düşüncen bence çok saçma. Öğretmen dersi yapamamış şimdi yapmak istiyor. Yasak evet yapmaması lazım ama durumunu anlatmış kendisi de demiş takdir sizin.
Suçlu değil. İsteyen her durumda başarılı olur.Hocam farkındaymışsınız bilmiyorum ama böyle konularda sürekli öğrencileri suçlu buluyorsunuz
Çok verimli gördüğümü nereden çıkardın?bakın belki siz bu sistemi çok verimli görüyor olabilirsiniz ama anlamayanlar var özellikle internet hız sorunları yaşıyorlar benim sıkıntım yok ben anlıyorum fakat ben alıyorum diye herkes anlıyıacak değil önünüze gelene bahane diyemezsiniz
oha. bu saate ders olmazBiz her cumartesi ders yapıyoruz. Hatta şu an dersten yazıyorum.
Öğretmen istese yapmaz onun da işine gelir. Sizin için yapmış tatilinden zaman ayırmış istese yapmaz kimse de neden yapmadın demez. Siz öğretmenin iyi niyetini anlamıyorsunuz.İmam; cuma namazını kılamadım dün, bu yüzden cumartesi yani bugün kıldıracağım.
Buna benziyor.