Şaka gibi cumartesi ders yapcaklar

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Şartların eşit olduğu yok herkes kendi perspektifinden olayları değerlendiriyor. Her gün düzenli olarak dersi saat 10'da başlayıp 3-4 gibi biten, öğretmenlerinin internetinde sorun olmayan ve kendi internetinde sorun olmayan bir öğrenci için uzaktan eğitim kolaydır. Ama saat 20:30'a kadar ders gören, hocalarının interneti berbat olan ve kendi internetinde de sorun çeken hatta kendi interneti olmayan, parası yetmeyen bir öğrenci için aynı şeyler geçerli değil. Uzaktan eğitim verimsiz diyen öğrencilerin hepsini işe yaramaz olarak nitelendirmek tamamen saçmalık. Ülke olarak uzaktan eğitime hazır değiliz ve bu gidişe olamayacağız.

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Şartların eşit olduğu yok herkes kendi perspektifinden olayları değerlendiriyor. Her gün düzenli olarak dersi saat 10'da başlayıp 3-4 gibi biten, öğretmenlerinin internetinde sorun olmayan ve kendi internetinde sorun olmayan bir öğrenci için uzaktan eğitim kolaydır. Ama saat 20:30'a kadar ders gören, hocalarının interneti berbat olan ve kendi internetinde de sorun çeken hatta kendi interneti olmayan, parası yetmeyen bir öğrenci için aynı şeyler geçerli değil. Uzaktan eğitim verimsiz diyen öğrencilerin hepsini işe yaramaz olarak nitelendirmek tamamen saçmalık. Ülke olarak uzaktan eğitime hazır değiliz ve bu gidişe olamayacağız.
Tamam kardeşim haklısın dedik özür diledik uzatma istersen?

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Bu kadar profesör bakan bilmiyor sen biliyorsun. Milli Eğitim Bakanlığı görevine seni mi getirseler acaba? Ayrıca Ziya Selçuk yazılılar okulda yapılacak diyince hoplayanlar yine sizdiniz şimdi okullar açılsın diyorsun ben anlamadım vallahi.
ben yazılılara karşı mı çıktım ?Benim olduğumu nerden çıkardınız.Ben her zaman sınava hazırım.İkinci olarak MEB baya iyi yapıyor görevini :d Sınav var derken bilim kuruluna sormuyorlar ama sınav iptal derken soruyorlar,Avrupa da ki bakanlıklar gerizekalı herhalde okulları seyreltilmiş şekilde aylarca açtılar.Çok şükür bakanlığımız akıllı.Not:MEB için geçerli dediklerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim dediğim farklı şey senin dediğin farklı şey. Adam yukarıda vaka sayısı bu haldeyken okul açılsın demiş ben o konuda birşey söylüyorum sen internet altyapısından bahsediyor.
diyorum ki neden Türkiye açamadı okulları ??