Şaka gibi cumartesi ders yapcaklar

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Öğretmen istese yapmaz onun da işine gelir. Sizin için yapmış tatilinden zaman ayırmış istese yapmaz kimse de neden yapmadın demez. Siz öğretmenin iyi niyetini anlamıyorsunuz.
Belki iyi niyetli ama tatil günü ders yapamaz. Kadın kurallara uymadığını da belirtmiş zaten.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Benim pazar günü de dahil 8:30 akşam 18:00 dersim var :)

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Suçlu değil. İsteyen her durumda başarılı olur.
Çok verimli gördüğümü nereden çıkardın?
İnternet hız sıkıntıları bahane. Bana bahane üretiyorsunuz sadece. Yok oyun oynayasım geliyor yok internet yavaş yok eba atıyor dersten.
Benim bi ara aşırı internet sıkıntım vardı yavaş olarak değil bildiğin sürekli atıyordu allahtan modem aldı şuan rahatım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğretmen istese yapmaz onun da işine gelir. Sizin için yapmış tatilinden zaman ayırmış istese yapmaz kimse de neden yapmadın demez. Siz öğretmenin iyi niyetini anlamıyorsunuz.
Okul idaresi belirliyor

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Benim bi ara aşırı internet sıkıntım vardı yavaş olarak değil bildiğin sürekli atıyordu allahtan modem aldı şuan rahatım

Okul idaresi belirliyor
Okul idaresi saatleri belirliyor. Öğretmen perşembe günü yapamadıysa idare mazareti olduğu için bir şey demez. Öğretmen kendi isteğiyle telafi yapmış.

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Dersi dinleyen herkes anlar. Ben anladığımı söylemedim dersi tamamen dinleyince tabii ki de anlıyorum.
O zaman online dan anlamayanın okulda da anlamaması lazım bu da dikkat problemi demek oluyor.
umut kaçıncı sınıfsın söyler misin ve okulunun yüzdelik dilimini

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Okul idaresi saatleri belirliyor. Öğretmen perşembe günü yapamadıysa idare mazareti olduğu için bir şey demez. Öğretmen kendi isteğiyle telafi yapmış.
Lgs senesinde online ı tüm sene görseydin bunları savunmazdın.

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Sizi ilgilendirmiyor bence. Akıl yaşta değil baştadır.
Gördüm zaten ?
Ben fen lisesindeyim ve çözmem gereken sorular vb çok farklı konuyu en ayrıntılı şekilde bilmem gerekiyor.Eğer düşük bir okulda veya ortaokuldaysan online tabii kolay olur.Keyifli bile.Ben sana akılsız demedim bu arada niye öyle sandın ki ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
olm iyi misiniz ? Ben fen lisesindeyim ve çözmem gereken sorular vb çok farklı konuyu en ayrıntılı şekilde bilmem gerekiyor.Eğer düşük bir okulda veya ortaokuldaysan online tabii kolay olur.Keyifli bile.Ben sana akılsız demedim bu arada niye öyle sandın ki ?

iyi misiniz ? Ben fen lisesindeyim ve çözmem gereken sorular vb çok farklı konuyu en ayrıntılı şekilde bilmem gerekiyor.Eğer düşük bir okulda veya ortaokuldaysan online tabii kolay olur.Keyifli bile.Ben sana akılsız demedim bu arada niye öyle sandın ki ?
Kullandığın kelimelere dikkat et karşında arkadaşın yok. Düşük liseymiş haha güler geçerim??. Geçen sene olan LGS için online eğitim olmasına gerek yoktu zaten biz 1. Dönemi biliyorduk.
Şuan da yüzdeliği 2 olan bir okuldayım. Öğretmenlerimiz gayet de iyi anlatıyor her şeyi anlıyoruz.
Sizler gibi dersi arkaya atıp sonra yok internet sorunlu yok eba atıyor yok öğretmen anlatamıyor demeye gerek yok bunlar yalan zaten.
Dersi 1 kere düzgünce tüm dikkatinle dinlersen bu dediğimi anlarsın. ?

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Dün yılbaşıydı halinle tatildi onu telafi etmek için cumartesi ders yapacaklar 10 dakika sonra onlara girecem napıcam bu adil mi sadece bizim okul yapıyor müdür zaten aşırı gıcık biri onu hiç sormayın yani ben gerçekten anlamadım canlı dersler başladıktan sonra aşırı bir baskı yapıyolardı kanser olsak gene çalışacaz yani kırk yılın başı 3 günlük tatil oluyodu ya
Taş çatlasa 2-3 saat sürer ders. Girsen ne olur ki yani? Üstelik okula gitmiyorsun bişey yapmıyorsun Bilgisayarının veya telefonunun başında oturup dinliyeceksin sadece. Ha cumartesi olmuş ha pazartesi olmuş ne farkeder? Ne güzel öğretmenlerin ders açıyor. Öğretmen ders açmasa sınavda da işlemediğin konudan soru gelse bu sefer de ağlarsınız ki biz bu konuyu işlemedik neden sınavda sorulmuş? Sonra öğretmen suçlanır. Yapmayın böyle şeyler sen öğrencisin ve görevin ders çalışmak başka birşey değil kusura bakma!

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Taş çatlasa 2-3 saat sürer ders. Girsen ne olur ki yani? Üstelik okula gitmiyorsun bişey yapmıyorsun Bilgisayarının veya telefonunun başında oturup dinliyeceksin sadece. Ha cumartesi olmuş ha pazartesi olmuş ne farkeder? Ne güzel öğretmenlerin ders açıyor. Öğretmen ders ama açmasa sınavda da işlemediğin konudan soru gelse bu sefer de ağlarsınız ki biz bu konuyu işlemedik neden sınavda sorulmuş? Sonra öğretmen suçlanır. Yapmayın böyle şeyler sen öğrencisin ve görevin ders çalışmak başka birşey değil kusura bakma!
Eee tamam ozmaan biz anca ders çalışalım özle hayatımız falan olmasın yani nazi askeri kampında gibimi yaşayalım onu mu istiyorsun Haftanın 7 günü ders çalışalım

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Eee tamam ozmaan biz anca ders çalışalım özle hayatımız falan olmasın yani nazi askeri kampında gibimi yaşayalım onu mu istiyorsun Haftanın 7 günü ders çalışalım
Kardeşim ders çalışmayı nasıl nazi kampına bağladın anlamadım ama ben sana 7 gün 24 saat ders çalış demiyorum kimse de demez diyemez. Ama 24 saatin içinde en fazla bi 3-4 saatini de ayır zahmet olmazsa.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Kardeşim ders çalışmayı nasıl nazi kampına bağladın anlamadım ama ben sana 7 gün 24 saat ders çalış demiyorum kimse de demez diyemez. Ama 24 saatin içinde en fazla bi 3-4 saatini de ayır zahmet olmazsa.
Abi kaç Aydır 8 saatimi ayrırıyorum allahtan son 2 Aydır baya rahatım

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Kullandığın kelimelere dikkat et karşında arkadaşın yok. Düşük liseymiş haha güler geçerim??. Geçen sene olan LGS için online eğitim olmasına gerek yoktu zaten biz 1. Dönemi biliyorduk.
Şuan da yüzdeliği 2 olan bir okuldayım. Öğretmenlerimiz gayet de iyi anlatıyor her şeyi anlıyoruz.
Sizler gibi dersi arkaya atıp sonra yok internet sorunlu yok eba atıyor yok öğretmen anlatamıyor demeye gerek yok bunlar yalan zaten.
abi çıldırcam ya yüzde 2 olan bir okulda gelip burda duyar kasıyor.Neyse sana laf anlatmayacağım.BeN ÇoK iYi öĞrEnİyOrUm diye geçersin büyük ihtimalle.Sen öğrendiğini zannet kardeşim yüz yüze olmadan olmaz.Hala online eğitimi savunan insanların varlığı bu dünyayı yaşanmaz hale getiriyor.

abi çıldırcam ya yüzde 2 olan bir okulda gelip burda duyar kasıyor.Neyse sana laf anlatmayacağım.BeN ÇoK iYi öĞrEnİyOrUm diye geçersin büyük ihtimalle.Sen öğrendiğini zannet kardeşim yüz yüze olmadan olmaz.Hala online eğitimi savunan insanların varlığı bu dünyayı yaşanmaz hale getiriyor.
bu arada 9.sınıfsın ve biz her şeyi anlıyoruz mu diyorsun :d çok emin olma kendinden tyt zorlamaz çünkü.Ayt zorlar.

Taş çatlasa 2-3 saat sürer ders. Girsen ne olur ki yani? Üstelik okula gitmiyorsun bişey yapmıyorsun Bilgisayarının veya telefonunun başında oturup dinliyeceksin sadece. Ha cumartesi olmuş ha pazartesi olmuş ne farkeder? Ne güzel öğretmenlerin ders açıyor. Öğretmen ders açmasa sınavda da işlemediğin konudan soru gelse bu sefer de ağlarsınız ki biz bu konuyu işlemedik neden sınavda sorulmuş? Sonra öğretmen suçlanır. Yapmayın böyle şeyler sen öğrencisin ve görevin ders çalışmak başka birşey değil kusura bakma!
sorun aslında bu.Okul girip dinlemiş olmak için dinlemek değil.Derse girip katılıp anlamadığın yeri sorup,tenefüslerde öğretmenler odasında olup ders çalışmaktır.Söz konusu online olunca hiçbiri olmuyor maalesef.Ders çalışmak değil online eğitim saçma bir şey.Avrupa da aylarca kademeli olarak okulllar açık kaldı boşuna mı ?

Son düzenleme:

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029

bu arada 9.sınıfsın ve biz her şeyi anlıyoruz mu diyorsun :d çok emin olma kendinden tyt zorlamaz çünkü.Ayt zorlar.

sorun aslında bu.Okul girip dinlemiş olmak için dinlemek değil.Derse girip katılıp anlamadığın yeri sorup,tenefüslerde öğretmenler odasında olup ders çalışmaktır.Söz konusu online olunca hiçbiri olmuyor maalesef.Ders çalışmak değil online eğitim saçma bir şey.Avrupa da aylarca kademeli olarak okulllar açık kaldı boşuna mı ?
Ne düşündüğün umrumda değil ama ben haklıyım hâlâ cevap vererek seviyeni belli ediyorsun.

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238

Bu kadar profesör bakan bilmiyor sen biliyorsun. Milli Eğitim Bakanlığı görevine seni mi getirseler acaba? Ayrıca Ziya Selçuk yazılılar okulda yapılacak diyince hoplayanlar yine sizdiniz şimdi okullar açılsın diyorsun ben anlamadım vallahi.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bu kadar profesör bakan bilmiyor sen biliyorsun. Milli Eğitim Bakanlığı görevine seni mi getirseler acaba? Ayrıca Ziya Selçuk yazılılar okulda yapılacak diyince hoplayanlar yine sizdiniz şimdi okullar açılsın diyorsun ben anlamadım vallahi.
Evet ya. Bunlar derste dizi izlerler sonra ders verimsiz derler.

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Evet bakanların hiçbir şey bildiği yok. Eğer bakanlar bir şey bilseydi iletişim bakanımız çıkıp Türkiye en iyi internet altyapılarından birine sahip demezdi. Aynı şekilde Ziya Selçuk çıkıp Facebook'da çöküyor EBA'nın çökmesi normal gibi saçma sapan bir cümle asla kurmazdı.
Uzaktan aldığımız eğitimin yüz yüze sınavla yapılmasından şikayetçiyim ben. Yüz yüze eğitim yapacaklarsa yüz yüze sınav yapsınlar ona bir şey demem.

Evet ya. Bunlar derste dizi izlerler sonra ders verimsiz derler.
0.6Mbps uploadı olan öğretmenin anlattığı ders ne kadar verimli geçer sence?

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Tabi hep internette sıkıntı olur zaten.
Sence yalan mı söylüyorum? Gel sana Superbox'a ödediğimiz parayı ve aldığım hızı atayım bakalım sıkıntı var mı yok mu? Veya gel seni bir dersimize davet edeyim mesela Matematik dersi kaç dakika dayanabileceksin görelim? Technopat videoları (Ama 15FPS) izleyerek hocanın anlatmaya çalıştığı BTT dersine de gelebilirsin.

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Evet bakanların hiçbir şey bildiği yok. Eğer bakanlar bir şey bilseydi iletişim bakanımız çıkıp Türkiye en iyi internet altyapılarından birine sahip demezdi. Aynı şekilde Ziya Selçuk çıkıp Facebook'da çöküyor EBA'nın çökmesi normal gibi saçma sapan bir cümle asla kurmazdı.
Uzaktan aldığımız eğitimin yüz yüze sınavla yapılmasından şikayetçiyim ben. Yüz yüze eğitim yapacaklarsa yüz yüze sınav yapsınlar ona bir şey demem.

0.6Mbps uploadı olan öğretmenin anlattığı ders ne kadar verimli geçer sence?
Benim dediğim farklı şey senin dediğin farklı şey. Adam yukarıda vaka sayısı bu haldeyken okul açılsın demiş ben o konuda birşey söylüyorum sen internet altyapısından bahsediyorsun?