- Reaksiyon puanı
- 1,494
Az çok html biliyorum.Szce hangi dilden başlamam lazım.Birde Bu dillerle ne yaparım açıklarsanız sevinirim.
Python ile başlayabilirsin.Az çok html biliyorum.Szce hangi dilden başlamam lazım.Birde Bu dillerle ne yaparım açıklarsanız sevinirim.
Hocam sağolun peki hani varya oyunların clientlerini yapıyorlar.O hangi dille yapılıyor.Birde Pyhtondan sonra hangi dile başlamalıyım.Python ile başlayabilirsin.
Python'dan sonra C++'ı öğrenmenizi tavsiye ederim.Hocam sağolun peki hani varya oyunların clientlerini yapıyorlar.O hangi dille yapılıyor.Birde Pyhtondan sonra hangi dile başlamalıyım.
Sağolun Hocam peki C++ ile neler yapılabiliyor ?Python'dan sonra C++'ı öğrenmenizi tavsiye ederim.
Orası sizin hayal gücünüze kalıyor aslında,ayrıca C++'da yapabileceğiniz neredeyse herşeyi Python'da da yapabiliyorsunuz.Sağolun Hocam peki C++ ile neler yapılabiliyor ?
Sağolun Hocam.Orası sizin hayal gücünüze kalıyor aslında C++'da yapabileceğiniz neredeyse herşeyi python'da da yapabiliyorsunuz.
İngilizce çok iyiÇocuğun kafası C# almaz. İngilizcesi de yoktur kesin. C# kodları çok uzun. Scratch ile başlasın, kod yazmayı sonra öğrenir.
fAZLA GİTTİÇocuğun kafası C# almaz. İngilizcesi de yoktur kesin. C# kodları çok uzun. Scratch ile başlasın, kod yazmayı sonra öğrenir.
Tamamen yanlış, c# başlangıç için mükemmel bir dildir. Ayrıca bırak "çok uzun" olmayı tam tersine çok kısa olduğu için java geliştirenler c# geliştirenler le dalga geçer.Çocuğun kafası C# almaz. İngilizcesi de yoktur kesin. C# kodları çok uzun. Scratch ile başlasın, kod yazmayı sonra öğrenir.
Öncelikle HTML bir yazılım dili değildir.Görsel olurşturmak için kod yazarsın.Az çok html biliyorum.Szce hangi dilden başlamam lazım.Birde Bu dillerle ne yaparım açıklarsanız sevinirim.