SayınBezmenler
Doçent
Yok.baya dikkatli izlemişsinizlinkin devamını da okudunuzmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi baktım. Güzel video Like Basayım. Yorumda atarım. SasiPortalı adım.baya dikkatli izlemişsinizlinkin devamını da okudunuzmu
Yok.baya dikkatli izlemişsinizlinkin devamını da okudunuzmu
Şimdi baktım. Güzel video Like Basayım. Yorumda atarım. SasiPortalı adım.baya dikkatli izlemişsinizlinkin devamını da okudunuzmu
Evet. Yatırırım ben. Yoksa korsan oynar sonra alırım.Şimdi senin paran olsa oyuna mı yatırırsın
saçmalık bence korsan oynamakKorsana karşı tepkiniz nedir?
Benim düşüncem:
Eğer biri bir oyunu çok oynamak istiyor lakin gerçekten parası yoksa ve çok oynamak istiyorsa oyunu buna bir şey demem.
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkıntı var işte.
o daha çok mantıksız korsan almamanın birden fazla sebebi var ama en önemli 2 sebebiEvet. Yatırırım ben. Yoksa korsan oynar sonra alırım.
Dark Souls Remastered, Arkham Knight oyunlarını öyle yaptım mesela.
Param yok ve oynamak istedim. Sonuçta parasını verdim.saçmalık bence korsan oynamak
o daha çok mantıksız korsan almamanın birden fazla sebebi var ama en önemli 2 sebebi
1. emek hırsızlığı yapmamak ama 2. si de bilgisayarına zararlı yazılım sokmamak sen bilgisayarına zararlı yazılım sokuyorsun öyle yapınca.
Tam anlamadım yazdığınız şeyi param yok ve oynamak istedim demişsiniz diyelim ki benim param yok ama telefon almak istedim çalmalı mıyım?Param yok ve oynamak istedim. Sonuçta parasını verdim.
Bilinçliyimdir. Doğru kaynaklarım var.
Telefonlar fiziki bir şeydir. Ortada bir mal olmadığı için hırsızlık ile suçlanamıyoruz korsan oyunlarda. Yasalar bunu diyor diye biliyorum.Tam anlamadım yazdığınız şeyi param yok ve oynamak istedim demişsiniz diyelim ki benim param yok ama telefon almak istedim çalmalı mıyım?
Dediğinize katılmaktayım. Benim durumum farklı. Çöp bir laptopum var evet. Korsanda oynarım arada ama ben ilk fırsatta oyunu satın alırım.Korsana karşı tepkiniz nedir?
Benim düşüncem:
Eğer biri bir oyunu çok oynamak istiyor lakin gerçekten parası yoksa ve çok oynamak istiyorsa oyunu buna bir şey demem.
Lakin parası olduğu halde ve ya oyuna para vermeyi salaklık olarak görüyorsa orada sıkıntı var işte.
Param olursa niye almayım?Dediğinize katılmaktayım. Benim durumum farklı. Çöp bir laptopum var evet. Korsanda oynarım arada ama ben ilk fırsatta oyunu satın alırım.
Ulaşabiliyorsun evet ama hiç sordun mu kendine neden bu kadar rahat ulaşabiliyorum . Neyse onu boşver rockstar games i örnek verelim. Gta 5 i çıkarmak için kaç sene uğraşıyorlar . Neden biri nesilden geri mi kalcaz yaa desin diye mi ? Yada bir çöp laptopum var korsanda oynarım desin diyemi harcıyorlar milyonlarını? Hadi adalet huku gözünüzü korkutmuyor insanların para verip aldığı ve para verlerek yapılan oyunları bedava indirirken kul hakkından da mı korkmuyorsunuz?Telefonlar fiziki bir şeydir. Ortada bir mal olmadığı için hırsızlık ile suçlanamıyoruz korsan oyunlarda. Yasalar bunu diyor diye biliyorum.
Ayrıca bir de ulaşabilirlik var. Çok kolayca ulaşabiliyoruz bunlara. Aynı kefeye koyamıyorum yani.
Sonra veriyorum işte. Kaçmıyoruz ya XD.
Hiç oynamayıp, oyunlardan geri mi kalalım? Yani fakir olduğumdan bu seçeneği pas geçiyorum. Sonra öderim seçeneğini seçiyorum.
Dediğinize katılmaktayım. Benim durumum farklı. Çöp bir laptopum var evet. Korsanda oynarım arada ama ben ilk fırsatta oyunu satın alırım.
Param olmadığında alırsam korsan oynarım bi süre. Param olduğunda zaten alırım.Param olursa niye almayım?
Açıkçası bu konu hakkında düşündüklerimi özetlemişsin sana katılıyorum.Bence bir insanın parası olmasa dahi korsan oyun vb. kullanmaması gerekiyor.Ulaşabiliyorsun evet ama hiç sordun mu kendine neden bu kadar rahat ulaşabiliyorum . Neyse onu boşver rockstar games i örnek verelim. Gta 5 i çıkarmak için kaç sene uğraşıyorlar . Neden biri nesilden geri mi kalcaz yaa desin diye mi ? Yada bir çöp laptopum var korsanda oynarım desin diyemi harcıyorlar milyonlarını? Hadi adalet huku gözünüzü korkutmuyor insanların para verip aldığı ve para verlerek yapılan oyunları bedava indirirken kul hakkından da mı korkmuyorsunuz?
Paran yoksa alma o zaman para biriktirmeye bak?Param olmadığında alırsam korsan oynarım bi süre. Param olduğunda zaten alırım.
sonunda mantıklı biri teşekkür ediyorum mantıklı düşündüğün içinAçıkçası bu konu hakkında düşündüklerimi özetlemişsin sana katılıyorum.Bence bir insanın parası olmasa dahi korsan oyun vb. kullanmaması gerekiyor.
Sonra ödüyoruz ya. Hem kimin hakkına giriyoruz anlamadım. Ben korsan oyun indirdim diye, oyun şirketlerinin çocukların rızkını mı yemiş oluyorum?Ulaşabiliyorsun evet ama hiç sordun mu kendine neden bu kadar rahat ulaşabiliyorum . Neyse onu boşver rockstar games i örnek verelim. Gta 5 i çıkarmak için kaç sene uğraşıyorlar . Neden biri nesilden geri mi kalcaz yaa desin diye mi ? Yada bir çöp laptopum var korsanda oynarım desin diyemi harcıyorlar milyonlarını? Hadi adalet huku gözünüzü korkutmuyor insanların para verip aldığı ve para verlerek yapılan oyunları bedava indirirken kul hakkından da mı korkmuyorsunuz?
Gerçekten geri kalmış düşüncesiz bir mantık.Bugattiler'ine benzin mi alamıyorlar demiş buna neyi nasıl anlatacaksın kiSonra ödüyoruz ya. Hem kimin hakkına giriyoruz anlamadım. Ben korsan oyun indirdim diye, oyun şirketlerinin çocukların rızkını mı yemiş oluyorum?
Yani ben korsan bir oyun indirdiğimde, Bugattiler'ine benzin mi alamıyorlar XD.
Para gökten gelmiyor anlayın şunu. Herkesin imkanı olmuyor. Sen Word Office falan kullanmak için para biriktirdin mi? Hayır biriktirmedin. Hala korsan kullanıyorsun da. Hiçbir zamanda almayacaksın çünkü enayi yerine konmak istemiyorsun.Paran yoksa alma o zaman para biriktirmeye bak?
sonunda mantıklı biri teşekkür ediyorum mantıklı düşündüğün için
Düşünce yapısına göre bu. Ben sonra ödediğimi söyledim ve eminim bir korsan oyun indirdim diye, oyun şirketleri batmıyordur. Tanık olmadım.Gerçekten geri kalmış düşüncesiz bir mantık.Bugattiler'ine benzin mi alamıyorlar demiş buna neyi nasıl anlatacaksın ki
Aynı durum. Ben daha sonra oyunun parasını veriyorum.Düşünce yapısına göre bu. Ben sonra ödediğimi söyledim ve eminim bir korsan oyun indirdim diye, oyun şirketleri batmıyordur. Tanık olmadım.
Ben o oyuna para vermem. Korsan oynarım CP 77'yi. Korsanı desteklediğimden değil. Anlatmak istemiyorum.Gerçekten kötü durumda olan birine karışamam ama gidip de Cyberpunk 2077'yi torrent indirmek nedir? Oyunu oynayabildiğine göre elinin altında en az 4 bin liralık sistem var. Bu durumdaki birinin oyuna 250TL vermeyip torrent indirmesi hırsızlıktır.
Bilgisayarımdaki hiçbir uygulama veya yazılımda insanların para verip aldığı yada yaptırdığı bir şeyi korsan olarak kullanmadım. Alma o zaman kardeşm paran yoksa alma zorla mı?Para gökten gelmiyor anlayın şunu. Herkesin imkanı olmuyor. Sen Word Office falan kullanmak için para biriktirdin mi? Hayır biriktirmedin. Hala korsan kullanıyorsun da. Hiçbir zamanda almayacaksın çünkü enayi yerine konmak istemiyorsun.
Bana sorarsan durumu kötüyse mantıken pc si de kötüdür. O zaman gitsin cs gibi zula gibi bedava oyunlar oynasınGerçekten kötü durumda olan birine karışamam ama gidip de Cyberpunk 2077'yi torrent indirmek nedir? Oyunu oynayabildiğine göre elinin altında en az 4 bin liralık sistem var. Bu durumdaki birinin oyuna 250TL vermeyip torrent indirmesi hırsızlıktır.
Sence inandık mı? Hayır.Bilgisayarımdaki hiçbir uygulama veya yazılımda insanların para verip aldığı yada yaptırdığı bir şeyi korsan olarak kullanmadım. Alma o zaman kardeşm paran yoksa alma zorla mı?
Bana sorarsan durumu kötüyse mantıken pc si de kötüdür. O zaman gitsin cs gibi zula gibi bedava oyunlar oynasın
Tamam sen gerçekten korsanla kafası yıkanmış kul hakkına girmekten korkmayan günahtan korkmayan istediğini yapan birisin git ne yaparsan yap ne diyeyimBen o oyuna para vermem. Korsan oynarım. Korsanı desteklediğimden değil. Anlatmak istemiyorum.
Ben senin gibi insanların kul hakkına girmiyorum. Allah korkumuz var çok şükürSence inandık mı? Hayır.
Kanka kul hakkı dünyaya bedel. Sonra ödüyorum işte.Tamam sen gerçekten korsanla kafası yıkanmış kul hakkına girmekten korkmayan günahtan korkmayan istediğini yapan birisin git ne yaparsan yap ne diyeyim
Windowsu korsan kullandığın bile anlaşılıyor. Yani bunu diyen herkes zaten bunu yapmıştır. Yalan anlaşılıyor yani. Gittin Windows 10 kullanmak için 1000 TL verdin mi? CEVAP : hayır. Vermedin. Key de kul hakkına girmektir sonuça. Orjinal almıyorsunmTamam sen gerçekten korsanla kafası yıkanmış kul hakkına girmekten korkmayan günahtan korkmayan istediğini yapan birisin git ne yaparsan yap ne diyeyim
Ben senin gibi insanların kul hakkına girmiyorum. Allah korkumuz var çok şükür
600 TL verdim ben.Windowsu korsan kullandığın bile anlaşılıyor. Yani bunu diyen herkes zaten bunu yapmıştır. Yalan anlaşılıyor yani. Gittin Windows 10 kullanmak için 1000 TL verdin mi? CEVAP : hayır. Vermedin. Key de kul hakkına girmektir sonuça. Orjinal almıyorsunm
Garip. Veren nadir insan. Neyse ben mutluyum. 10 yıl önceden kalan laptopumdaki Win7 lisansı hala duruyor600 TL verdim ben.