#sınavagelmiyorum tagı birinci sırada!

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hayır, sadece ilk sınavlar ama konular daha fazla olur diye düşünüyorum.
Bu sistemin tek sıkıntılı yanı bu oldu, önceden olanlar 3-4 konudan sınavları olup sıyrıldı ama şuanda girecekler için üzülüyorum, aynı sınıflar 3 konudan giriyorsa şuan girenler 6 konudan girecek.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Bu sistemin tek sıkıntılı yanı bu oldu, önceden olanlar 3-4 konudan sınavları olup sıyrıldı ama şuanda girecekler için üzülüyorum, aynı sınıflar 3 konudan giriyorsa şuan girenler 6 konudan girecek.
Kimin umurunda? Kimsenin. :D

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Devlet:Çok fazla Önlem almalıyız Virüs yayılıyor
Meb:Sınav olucaksanız !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz can derdindeyiz onlar sınav derdinde

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Devlet:Çok fazla Önlem almalıyız Virüs yayılıyor
Meb:Sınav olucaksanız !

Biz can derdindeyiz onlar sınav derdinde
O öyle değil...
"Biz önlemleri alıyoruz, vatandaş uymuyor."

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Ben de iptal olmasını isterim ama yine de çalışıyorum çünkü iptal olmayacak. Sınav günü de paşa paşa gideceğim.
Lgs ve yks öğrencilerinin işi zor.

Bir taraftan da şöyle birşey var, sınav yapılmazsa sınıf neye göre geçilecek?
Performans notu

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Bir taraftan da şöyle birşey var, sınav yapılmazsa sınıf neye göre geçilecek?
EBA altyapısı çok iyi ya, oradan yapsınlar. :D
Şaka bir yana, ikinci dönem sınav olunsa (aşının işe yarayacağını umarak söylüyorum) daha iyi olur. Kendi adıma konuşayım ben seneye tekrar etmeyi de kabul ederim.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
EBA altyapısı çok iyi ya, oradan yapsınlar. :D
Şaka bir yana, ikinci dönem sınav olunsa (aşının işe yarayacağını umarak söylüyorum) daha iyi olur. Kendi adıma konuşayım ben seneye tekrar etmeyi de kabul ederim.
Yüz yüze eğitim açıkken gidiyorsunuz okula değişen birşey yok, 30 dakika sınava girip çıkacaksınız herkes tekli zaten çok büyük bir risk olacağını zannetmiyorum.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Yüz yüze eğitim açıkken gidiyorsunuz okula değişen birşey yok, 30 dakika sınava girip çıkacaksınız herkes tekli zaten çok büyük bir risk olacağını zannetmiyorum.
Ben üniversitede staj yapıyorum hocam. Vakalar düşüp öğrenciler geldiğinde okuldaki birimlerin hepsinde pozitif çıktı. Benim birimimdekiler her hafta test yaptırdı ve 2-3 pozitif çıktı. Tekli oturmakla, 30 dakika demekle olmuyor. En az 7 ders deseniz 3,5 saat yapıyor. Havasız ortamda 3,5 saat. Bir de öğrencilerin giriş çıkışlarda beraber olacaklarını düşünürsek riskli olacak gibi duruyor.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bilmiyorsunuz bir de komik atıyorsunuz neyse.

Performans Notu= Derse girme, katılım, ebadaki ödevler (bu en az yüzdeli), performans ödevleri ve hocaların verdiği ödevi yapıp yapmamak.

Haberiniz olsun dışarda bir yerde demeyin dalga geçerler.
Ben üniversitede staj yapıyorum hocam. Vakalar düşüp öğrenciler geldiğinde okuldaki birimlerin hepsinde pozitif çıktı. Benim birimimdekiler her hafta test yaptırdı ve 2-3 pozitif çıktı. Tekli oturmakla, 30 dakika demekle olmuyor. En az 7 ders deseniz 3,5 saat yapıyor. Havasız ortamda 3,5 saat. Bir de öğrencilerin giriş çıkışlarda beraber olacaklarını düşünürsek riskli olacak gibi duruyor.
Evet bu doğru gerçekten de.
Ama maske takılıyor.
Demek ki maskeyi öylesine takıyoruz.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
7. Sınıfın yarısını işlemedik hocalarımız derslere katılmadı benim temelim yokken ben bu sınavlara girmek istemem şahsen eksiklerimi internet den kapatsamda 40 kişilk sınıfda 20 kişi giriyoruz derse o kalan 20 ye üzülüyorum :(

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bilmiyorsunuz bir de komik atıyorsunuz neyse.

Performans Notu= Derse girme, katılım, ebadaki ödevler (bu en az yüzdeli), performans ödevleri ve hocaların verdiği ödevi yapıp yapmamak.

Haberiniz olsun dışarda bir yerde demeyin dalga geçerler.

Evet bu doğru gerçekten de.
Ama maske takılıyor.
Demek ki maskeyi öylesine takıyoruz.
Onu mu diyorum ben? Performans ödevdir zaten, uzaktan eğitimden dolayı ödev nasıl olacak? Ben söyleyeyim wordden yaz gönder sınıf geç. Kalan kişi sayısı 0. Emek verende geçicek vermeyende demek istediğim bu. Sınav olmadan sınıfı geçmek sıkıntı gibi geliyor bana. Bu arada komik olmayan esprilerinizi kendinize saklayın.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Onu mu diyorum ben? Performans ödevdir zaten, uzaktan eğitimden dolayı ödev nasıl olacak? Ben söyleyeyim wordden yaz gönder sınıf geç. Kalan kişi sayısı 0. Emek verende geçicek vermeyende demek istediğim bu. Sınav olmadan sınıfı geçmek sıkıntı gibi geliyor bana. Bu arada komik olmayan esprilerinizi kendinize saklayın.
Performans notunun ne olduğunu bilmiyorsunuz anlatıyorum dinlemiyorsunuz.

Sizin dediğiniz proje ödevi, performans ile karıştırmayın.
Performans notu eskiden ders içi etkinlik diye de geçiyordu.
Şuanki duruma göre derse girme (ebada oranları yazıyor), derse katılma (öğretmenin gözüne batanlar vardır illa ki), ebadaki ve hocaların verdiği ödevi yapma (hocalar verdikleri ödevleri genelde test veya etkinlik olarak gönderiyorlar ve resmini gönderin diyorlar) veya ebadaki ödevler.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Performans notunun ne olduğunu bilmiyorsunuz anlatıyorum dinlemiyorsunuz.

Sizin dediğiniz proje ödevi, performans ile karıştırmayın.
Performans notu eskiden ders içi etkinlik diye de geçiyordu.
Şuanki duruma göre derse girme (ebada oranları yazıyor), derse katılma (öğretmenin gözüne batanlar vardır illa ki), ebadaki ve hocaların verdiği ödevi yapma (hocalar verdikleri ödevleri genelde test veya etkinlik olarak gönderiyorlar ve resmini gönderin diyorlar) veya ebadaki ödevler.
Şuanda performans notu genelde 1. Performans olarak ödev verilir 2. Performans olarakta ders içi katılıma göre verilir çoğu yerde bu böyledir. Vermeyen hocalar da var tabii.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Şuanda performans notu genelde 1. Performans olarak ödev verilir 2. Performans olarakta ders içi katılıma göre verilir çoğu yerde bu böyledir. Vermeyen hocalar da var tabii.
Performans ≠ projeye
Öğrenciyim öğrenci
Ben doğru biliyorum.
Performans = ders içi etkinliklere katılım
Son mesajım ister anlayın ister anlamayın.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Yks,ygs nasıl yapılıyorsa sizin sınavlarınızda öyle yapılır.Mesafeli şekilde sınavlarınıza girer gelirsiniz.

Dipnot: meb değilim.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Performans ≠ projeye
Öğrenciyim öğrenci
Ben doğru biliyorum.
Performans = ders içi etkinliklere katılım
Son mesajım ister anlayın ister anlamayın.
Tamam ben ders içi etkinliklere katılma değil demiyorum zaten, genelde çoğu hocalar ilk performans notunu ödev verir ve onu ilk sözlü notu olarak geçirir. İkinci sözlü notunu ise derse katılım vs diye geçirir. Normalde senin dediğin gibi zaten ders içi katılım şeklinde olmalı ama genelde hocalar ilk sözlü olarak ödev verir ve onu geçirir ikinci sözlüyü derse katılım olarak geçirir. Anlatmak istediğim bu yani umarım dediğimi anlayabilmişsindir.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Yks,ygs nasıl yapılıyorsa sizin sınavlarınızda öyle yapılır.Mesafeli şekilde sınavlarınıza girer gelirsiniz.

Dipnot: meb değilim.
Hatıarlatayım, bu seneki YKS sonrası herkes masalar arasında mesafe olmadığını söyledi. :)

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Tamam ben ders içi etkinliklere katılma değil demiyorum zaten, genelde çoğu hocalar ilk performans notunu ödev verir ve onu ilk sözlü notu olarak geçirir. İkinci sözlü notunu ise derse katılım vs diye geçirir. Normalde senin dediğin gibi zaten ders içi katılım şeklinde olmalı ama genelde hocalar ilk sözlü olarak ödev verir ve onu geçirir ikinci sözlüyü derse katılım olarak geçirir. Anlatmak istediğim bu yani umarım dediğimi anlayabilmişsindir.
Bizde öyle olmuyordu ama demek istediğinizi anladım.

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
dersi dinlemeyen gençler sürüsünün yaptığı iştir. evet olmaması lazım ama her halta boyun eğen neslin niyeyse şimdi isyan edeceği tuttu
hocam ben bütün dersleri dinledim ama yinede istemiyorum çünkü ben sınav için nenemlere gidecem sınav için ve bu yüzden de kovid kapmaları işten bile değil

Ya da 2 not üzerinden biri ödevler diğeri derse katılma.
aynen

Bizim ana ders sınavlarımız olduğu için bi kaç önemsiz ders kaldı onlarıda yapıyorum zaten ama haksızlık olmazmı sınav olmayanlara
bence olur

Payidar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Ya kardeşim yazılı yapmanın şu an anlamı yokki istediğin kadar önlem al zaten okulu açtığın için fırladı ben çalışıyorum ama sağlığımı neden tehlikeye atayım günlerdir çıkmıyorum dışarı ve ben koronayı geçirdim ben ölürsem hesabını kim soracak bu ülkenin bakanına hesap sorulacak mı hayır daha geçenlerde 17 yaşında öğrenci vefat etti ben ilçedeki fen lisesine gidiyorum adam okul açılmazsa servis açmam diyor neyle gideyim dolmuşla gitsem hijyene uyulmuyor şahsi arabayla gitsen 40 km git gel 80 km mazot parasını kim karşılayacak bide öğrenciler karne istiyor diyo kim istiyor acaba merak ediyorum kağıt israfından başka bir şey değil bi bşzde var heralde bu karne olayı ulan ne saçma bi sistem ya

Reaksiyon puanı
181
#sınavagelmiyorum tagı an itibariyle Twitter Türkiye'de birinci sırada. Saatler içerisinde 100 binden fazla tweet atıldı.

Öğrenciler yetkililere sesini duyurmak adına imzalar ve taglar açıyor. Sizce işin sonu nereye varacak?

Ekli dosyayı görüntüle 130083
düşünsene Altyapın rezalet ama online ders için kurduğun serverler en iyi serverler (sözde)