Bilgisayara içecek döküldü

Apex S1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayarıma içecek dökülmüş haberim yoktu aktif kullanırken aniden kısa devre yaptı yaptığı gibi güç kablosunu ve USB donanımlarını söktüm şu an ekran en açık şekilde havlunun üstünde yatıyor bilgisayarının kurtulma şansı var mı ?
İçini açmadan daha nasıl kurulayabilirim?

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Bilgisayarıma içecek dökülmüş haberim yoktu aktif kullanırken aniden kısa devre yaptı yaptığı gibi güç kablosunu ve USB donanımlarını söktüm şu an ekran en açık şekilde havlunun üstünde yatıyor bilgisayarının kurtulma şansı var mı ?
İçini açmak zorundasın bir bez ile sil oksitlenme olabilir...

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
dokülen içecek neydi ?

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Benim laptopuma da şekerli çay dökülmüştü. Touchpadim bozulmuştu. Space ve çevresindeki tuşlar da yapış yapış olmuştu. Peçeteyle aralarına girip tuşların içindeki sıvıları çekmiştim.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Dostum laptobun içini aç. Güzelce durula. Saç kurutma makinesi ile ılık modda dene.

Kerem Kara

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26

geçmiş olsun .. gitti o bilgisayar. :(

Apex S1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dostum laptobun içini aç. Güzelce durula. Saç kurutma makinesi ile ılık modda dene.
Laptopun içini açmak istemiyorum en son açtığımda içini bilgisayar komple gitmişti dıştan yapmak istiyorum klavyeyi söktüm ordan müdahale ettim buhar gelen yer de klavyenin ortasının tam altındaki yerdi iyice duruladım peçetryle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süt? Kurtulma ihtimali var.
Nasıl kuruturum dıştan

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Laptopun içini açmak istemiyorum en son açtığımda içini bilgisayar komple gitmişti dıştan yapmak istiyorum klavyeyi söktüm ordan müdahale ettim buhar gelen yer de klavyenin ortasının tam altındaki yerdi iyice duruladım peçetryle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl kuruturum dıştan
Süt kurumaz galiba peteğe koyun ısınsın.
O zaman kurur. İnşallah yapışmaz.

Apex S1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Süt kurumaz galiba peteğe koyun ısınsın.
O zaman kurur. İnşallah yapışmaz.
Kısa devre yapınca buhar geldi 15 saniye direk o zaman kuruladım yanmış mıdır anakart ama sırf denemek için yarım saniyeliğine güç deydirince güç geldiğin gördüm

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
Kısa devre yapınca buhar geldi 15 saniye direk o zaman kuruladım yanmış mıdır anakart ama sırf denemek için yarım saniyeliğine güç deydirince güç geldiğin gördüm
Gitmiş olabilir klavye çalışmayabilir görüntü gelmeyebilir yani her şey olmuş olabilir.